Naslovnica / Napovedi in obvestila / Veseli december na Veliki planini
Medtem ko se dolina utaplja v megli, se Velika planina dviguje nad meglenim morjem.

Veseli december na Veliki planini

Veseli december je tu, čas druženja, veselja, praznovanja in čas obdarovanja. Preživite ga z nami in vam obljubimo, da vam bo ostal še dolgo v spominu.

nihalka vpMiklavžev popust

V  času od 4.12. do 13.12.2015 vam nudimo posebni  5% MIKLAVŽEV POPUST  ob nakupu vozovnic za nihalko in sedežnico.

Prejeli boste kupon, ki bo ustrezal 5% vrednosti nakupa. Kupon boste lahko vnovčili v gostišču Zeleni rob na vrhu Velike planine in v Gostilni Pod žičnico pri spodnji postaji nihalke v Kamniški Bistrici.

velika planina vikend ponudbaNove jedi v gostilni Pod žičnico

V Gostilni Pod žičnico skrbimo, da vam bomo vedno pripravili nekaj novega, zato smo se odločili, da vam vsak vikend pripravim o  nov meni z novimi jedmi . Meni bo sestavljen tako, da bo prav vsak najdel nekaj zase. V tokratni vikend ponudbi, ki bo na voljo od 4.12. – 6.12.2015 smo za vas pripravili naslednji MENI.

gostilna pod zicnicoNovoletne službene zabave

v Gostilni Pod žičnico v Kamniški Bistrici. Gostilna sprejme do 40 oseb in se boste prijetnem ambientu ob kaminu veselili dolgo v noč. Postregli vam bomo s hladnimi ter toplimi predjedmi, glavnimi jedmi ter s prav posebnimi okusnimi sladicami, ki so specialiteta naše gostilne. Oglejte si naš ponudbo in novoletni meni.

Zimska sezona

Letos bo na Veliki planini ponovno zaživela  ZIMSKA SEZONA , za vas smo pripravili obilico zabave na snegu za vso družino. Le počakati še moramo, da zapade veliko snega in veselje na snegu se lahko prične.

krpljanje– nočno sankanje
– smučanje za vso družino
– krpljanje
– vodeni izleti 

Vabljeni, da nas obiščete!

Rezervacije za zaključene družbe sprejemamo na telefon 051-341-406 ali info@velikaplanina.si . 

Kako do nas, lahko najdete tukaj.

Velika planina d.o.o.

PROMO