Naslovnica / Napovedi in obvestila / Vikend napoved za Veliko planino – družinska smuka za 30 €

Vikend napoved za Veliko planino – družinska smuka za 30 €

Prihajajoče dni lahko izkoristite za zimske užitke na snegu. Na Veliki planini imamo dovolj snega, vas pa vabimo, da preživite lep dan in si naberete novih moči za prihajajoči teden. Da bodo zimski užitki popolni smo naročili tudi sončno vreme. To pa še ni vse – vsi naši gostinski lokali so opremljeni s televizijskimi ekrani, kjer ta vikend lahko stiskate pesti in navijate za slovenske orle, ki bodo v Planici podirali rekorde.

 

velika planina smuka

Od petka do nedelje vas vabimo na smuko na SMUČIŠČE pod dvosedežnico Šimnovec. Smučišče bo obratovalo med 9.00 in 16.00 uro. Ne pozabite na ugodne družinske vozovnice, kjer družina (z do štirimi otroci) smuča le za 30€. Najmlajše smučarje in smučarje začetnike lahko prve zavoje učite na OTROŠKEM SMUČIŠČU JURČEK. Vlečnica Jurček se nahaja tik ob vznožju dvosedežnice Šimnovec, dolžina proge pa je 300m. Proga je varna in primerno urejena.

velika planina krpljanje

Pri zgornji postaji nihalke si lahko izposodite KRPLJE in pohodniške palice in se odpravite na potep po neurejenih poteh in raziskujete planino. KRPLJANJE je šport, vse bolj poznan in priljubljen, zanj pa ne potrebujete veliko kondicije, ampak le dobro voljo.

velika planina nocno sankanje

Za vse avantur in adrenalina željne pripravljamo NOČNO SANKANJE! Osvetljena in urejena proga se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec in je dolga 2,4 km. Možna je tudi izposoja sani. Nočno sankanje bo poteka od četrtka do nedelje, od 17.00-20.00. Zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21.00 uri. Zaradi omejenega števila sankačev so potrebne predhodne rezervacije na telefonsko številko 031-680-862.

velika planina zeleni rob

V neposredni bližini smučišča se lahko okrepčate na ZELENEM ROBU in v okrepčevalnici SKODLI. Na Zelenem robu si lahko privoščite odlične jedi na žlico, pečenice in najboljše skutine štruklje, v okrepčevalnici Skodli pa poskrbimo, da med športom ne boste žejni, strežemo pa tudi pice.

velika planina pijaca

Vsi naši gostinski lokali so opremljeni s televizijskimi ekrani, kjer ta vikend lahko navijate in stiskate pesti za naše skakalce, ki bodo v Planici podirali rekorde. Najbolj navdušenim navijačem na Zelenem robu in v Skodli ponujamo »smučo«, kjer 5, 7 ali 9 navijačev lahko nazdravi novi zmagi ali rekordu.

Več informacij in živo kamero si lahko ogledate na www.velikaplanina.si.

Vljudno vabljeni na Veliko planino!

PROMOVelika planina d.o.o.