Naslovnica / Napovedi in obvestila / Vikend ugodnosti za ljubitelje vragolij na snegu!

Vikend ugodnosti za ljubitelje vragolij na snegu!

Zimska pravljica na Veliki planini se nadaljuje! Sončni dnevi, razgled nad Ljubljansko kotlino in bela odeja vabita ljubitelje vragolij na snegu, da nas obiščete! Zato tudi ta vikend, od petka do nedelje, ljubiteljem sankanja in zimskih radosti ob nakupu vozovnice za nihalko in sedežnico, podarjamo neomejeno število voženj s sedežnico!

Vabljeni ljubitelji zimskih radosti, da se spustite po belih strminah Velike planine s sanmi, naredite kakšnega snežnega velikana ali pa preproste le uživate na snegu in se sprehodite po pravljični, pobeljeni Veliki planini!

Ugodne družinske vozovnice za dve odrasli osebi ter do 4 otroke že od 30,00€ dalje!

Snega je dovolj za krpljanje, sankanje, kepanje in druge zimske vragolije, katerih se veselimo tako starejši kot seveda otroci. V kolikor se želite spustiti po belih strminah Velike planine, pa svojih sani nimate, si jih lahko izposodite tudi pri nas, na zgornji postaji nihalke v okrepčevalnici Skodla.

Ob nakupu vozovnice prejmete kupon s popustom, ki ga lahko koristite v gostišču Zeleni rob ali Okrepčevalnici Skodla.

VOZNI RED NIHALKE
Ponedeljek – četrtek: 9.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00
Petek – nedelja: 9.00 – 17.00 (vsako polno uro)

VOZNI RED SEDEŽNICE
Ponedeljek – četrtek: Ne obratuje!
Petek – nedelja: 9.30 – 16.30 (prilagojeno na nihalko)

Za vse težko čakajoče ljubitelje organiziranega sankanja ter smučanja pa še sporočilo – Smučarsko ter sankaško sezono odpiramo v petek, 15. decembra! Seveda pa vam pripravljamo posebne ugodnosti ob odprtju smučarske proge, zato vas vabimo, da spremljate naše novice, spletno ter facebook stran!

Velika planina d.o.o.