Naslovnica / Črna kronika / Vinjena 43-letnica v Podgorju trčila v drog javne razsvetljave

Vinjena 43-letnica v Podgorju trčila v drog javne razsvetljave

Včeraj zvečer je v Podgorju prišlo do prometne nesreče, v kateri se je, z alkoholom kar dobro “podmazana” voznica, z vozilom najprej zapeljala na cestni otok, nato pa se zaletela še v drog javne razsvetljave.

Kamniški policisti so bili včeraj okrog 18. ure obveščeni, da se je v Podgorju zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena 43-letna voznica osebnega vozila znamke Peugeot.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana, so policisti ob ogledu kraja in z zbranimi informacijami ugotovili, da je 43-letnica vozila po cesti iz smeri Kamnika proti Križu, kjer je najprej zapeljala levo na cestni otok, nato pa še desno izven vozišča, kjer je trčila v drog javne razsvetljave. V nesreči se je voznica lažje telesno poškodovala, zaradi česar je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana, tekom postopka obravnave prometne nesreče pa je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila precej opita oz. pod vplivom alkohola, saj je saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da ima v izdihanem zraku 0,82 mg/l alkohola.

Polisisti so voznici odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njo pa bo podan tudi obdolžilni predlog.