Naslovnica / ŠPORT / Vodenje Nogometnega kluba Kamnik je prevzel Slobodan Vuk

Vodenje Nogometnega kluba Kamnik je prevzel Slobodan Vuk

V Nogometnem klubu Kamnik je aprila prišlo do menjave v vodstvu kluba, saj je dirigentsko palico, kot novi predsednik kluba, prevzel Slobodan Vuk, bivši kamniški nogometaš, ki je trenutno še vedno aktivni igralec NK Domžale.

Slobodan Vuk je v kratkem pogovoru povedal: „Za ta korak sem se odločil na pobudo nekaterih staršev in zato, ker verjamem, da lahko NK Kamnik dvignemo še na višjo raven, kot je zdaj. Naše glavno vodilo bo razvijanje gibalnih in drugih sposobnosti otrok skozi igro, vzpostavili bomo tudi sodelovanje z drugimi športi (košarka, judo, …) vse pa z namenom, da da se otroci pravilno razvijajo.

Delovanje celotnega kluba bo potekalo po istem programu.Velja omeniti projekt razvoj ženskega nogometa na Kamniškem in projekt Virtus, kjer se gradi nogometno igrišče z umetno travo, kar je zelo pomembna pridobitev za proces treningov.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili občini, ki stoji za tem projektom ter s omogoča boljše pogoje za kamniški nogomet.“

Novemu presedniku NK Kamnik pri vodenju kluba želimo čim več sreče in čim manj težav, kamniškim nogometašem pa čim boljše rezultate.

Foto: Osebni arhiv Slobodana Vuka