Naslovnica / Napovedi in obvestila / Z nihalko na Veliko planino – otvoritveni popust na vozovnice v spletni trgovini

Z nihalko na Veliko planino – otvoritveni popust na vozovnice v spletni trgovini

Po tem, ko smo v začetku meseca novembra zamenjali vstopnični sistem, smo končno dočakali tudi dan, ko vas lahko povabimo k spletnem nakupu dnevnih in večdnevnih vozovnic za nihalko in sedežnico!

Vozovnice enostavno kupite preko spleta in jih prejmete na telefon. Uporabite lahko kar kodo na telefonu ali pa si jih natisnite doma.

Koda za popust: OTVORITEV10

Ob otvoritvi spletne trgovine, ki jo bomo tudi nadgrajevali s spominki in drugimi artikli, smo vam pripravili 10% popust s kodo »OTVORITEV10«, ki jo ob zaključku nakupa vpišete v okence »kupon«. Kupon za popust lahko unovčite le ob spletnem nakupu od danes do nedelje, 28.11.2021, do polnoči! Vozovnice so veljavne 6 mesecev od nakupa. Za povratek s planine vozovnica velja 14 dni.

Letna vozovnica le 100€ – VNOVČITE NOVE TURISTIČNE BONE!

V prodaji so letne vozovnice, ki veljajo leto dni od nakupa ter vključujejo tako nihalko kot sedežnico, veljala bo tudi za smučanje in nočno sankanje. Cena vozovnice za odrasle je 100€, za otroke od 6. do 14. leta pa le 50€. Vozovnico lahko kupite na blagajni nihalke, plačilo je možno tudi z novimi turističnimi boni!

Prihaja zima!

Konec tedna bo na planini že zimska idila. In če napoved drži, se bo planina odela v nekaj centimetrov debelo snežno odejo.

Izkoristite akcijski popust in kupite vozovnice, ki jih lahko koristite kadarkoli v šestih mesecih od nakupa.

Vabljeni na Veliko planino!