Naslovnica / NOVICE / Začela se je kopalna sezona na kamniškem kopališču

Začela se je kopalna sezona na kamniškem kopališču

Kamniški bazen je odprt, voda ima prijetnih 24 stopinj, za nakup sezonskih vstopnic po znižani ceni, ki jih lahko kupite samo danes, pa vlada precejšnje zanimanje.

Z današnjim odprtjem kamniškega bazena, se je v Kamniku tudi uradno začela kopalna sezona. Topli poletni dnevi so kot nalašč za osvežitev v bazenu, v katerem je voda trenutno ogreta na 24 stopinj, v bazenu, pa je bilo danes ob 13. uri, opaziti že nekaj prvih kopalcev.

bazen kamnik1

Bazen je lepo urejen, zgledno je poskrbljeno za red in čistočo, kopanje na kamniškem kopališču, pa utegne biti ena izmed najcenejših poletnih aktivnosti v Občini Kamnik, saj je, sicer samo danes, moč sezonsko kopalno karto za odrasle, kupiti že za borih 20 evrov, kar je, to moramo priznati, več kot ugodna cena, še posebej, če nameravate kamniški bazen to poletje obiskati vsaj parkrat.

Redne cene vstopnic na kamniško kopališče lahko najdete spodaj na priloženem ceniku, je pa za današnjo ugodnost kar precejšnje zanimanje, saj so morali prvi kupci sezonskih vstopnic zanje počakati kar v manjši vrsti.

kopalisce predprodaja sezonskih vstopnic

Za nakup sezonskih vstopnic po znižani ceni imate danes še nekaj časa, zato le pohitite na kamniški bazen, ne pozabite pa, da za nakup sezonske vstopnice potrebujete tudi fotografijo. Sicer lahko sezonsko vstopnico danes kupite tudi brez fotografije, vendar morate le to prinesti, skupaj z vstopnico, ob prvem obisku.

bazen kamnik

Skratka, bazen je odprt, vreme je kot nalašč za kopanje, zato, če ste ljubitelj plavanja, najbrž ni nobenega pravega vzroka, da kamniškega bazena ne obiščete že ta vikend. Prvi kopalci, ki so se namočili že danes, so v kopanju neizmerno uživali.

kopalisce kamnik cenik