Naslovnica / POUDARJENO / Začelo se je 24-urno naskakovanje Svetega Primoža nad Kamnikom 2019

Začelo se je 24-urno naskakovanje Svetega Primoža nad Kamnikom 2019

S tradicionalnim fotografiranjem in skupinskim štartom izpred Doma krajanov na Vegradu, se je ob 17. uri začelo letošnje 24-urno obiskovanje Svetega Primoža nad Kamnikom.

S štartno-kontrolne točke na Vegradu se je danes ob 17. uri proti Svetemu Primožu nekaj več kot 80 dobrovoljnih pohodnic in pohodnikov, ki se jim utegne, kot običajno, v kasnejših urah pridružiti še nekaj vztrajnih sotrpink in sotrpinov, ki se skupinskega štarta niso mogli udeležiti zaradi različnih obveznosti.

Pohodnice in pohodniki, udeleženci letošnjega 24-urnega naskakovanja Svetega Primoža, bodo do 17. ure jutri, po svojih najboljših zmožnostih, poskusili kar največkrat obiskati priljubljeno izletniško točko.

Glede na to, da so na pot krenili v soncu, pa se nadejamo, da je Zofka svoj mehur dodobra izpraznila in da jim bo vreme vseh 24-ur dobro služilo oz. bo z njimi prizanesljivo.

24-urno obiskovanje Svetega Primoža se bo končalo jutri, v soboto 18. 5. 2019, ob 17. uri na Svetem Primožu, s podelitvijo priznanj najbolj vztrajnim in trmastim obiskovalcem, za katere bo, kot običajno, skrbela odlična organizacijska ekipa na čelu s Petrom Uršičem, ki bo, ob pokroviteljski pomoči gostilne Pri planinskem orlu, poskrbela, da ne bo nihče izmed udeležencev ter obiskovalcev lačen ali žejen.