Naslovnica / Napovedi in obvestila / Z odprtjem zunanjega bazena se jutri začenja poletna sezona v Termah Snovik

Z odprtjem zunanjega bazena se jutri začenja poletna sezona v Termah Snovik

V Termah Snovik bodo jutri odprli zunanji bazen s tobogani iz vodnimi atrakcijami, z bogato in zabavno animacijsko ponudbo za vso družino, ki jo pripravljajo ob tej priložnosti, pa bodo tudi uradno odprli poletno sezono. Pester in raznolik program s številnimi prireditvami, pa se bo v Snoviku odvijal preko celega vikenda.

Muhastega vremena se obiskovalcem Term Snovik ni potrebno bati, saj sta jim na voljo tako notranji, kot tudi zunanji bazen, ki ga bodo v najvišje ležečih slovenskih termah odprli jutri. Voda v zunanjem bazenu je topla in kot nalašč za kopanje ter vesele vodne vragolije na toboganih in vodnih atrakcijah, če se pa vmes slučajno prikrade kaka nenapovedana nevihta, pa se lahko vsakdo zateče tudi v notranji bazen ter nadaljuje s kopalnimi užitki pod streho.

snovik 4

Za nameček bo jutrišnji začetek poletne sezone popestren tudi s številnimi ustvarjalnimi in plesnimi delavnicami s Palčkom Snovičkom, ki bodo razveselile otroke in razbremenile starše, ki se bodo lahko udeležili družabnih iger, vodnih vragolij in iger z žogo na prostem, vodne telovadbe in številnih drugih dejavnosti, ki jih pripravljajo v Termah Snovik.

snovik 3

Da ne bo nihče obnemogel od lakote in žeje, bodo poskrbeli v restavraciji Potočka, ki vas vabi na kulinarična doživetja ob bazenu, kjer bodo, kot vedno, tudi tokrat pripravili kaj dobrega in zdravega za pod zob.

snovik 2

V Termah Snovik pa ne bo pestro in zanimivo zgolj ob jutrišnjem odprtju zunanjega bazena, ampak tudi v prihodnjih dneh.

V petek, 17. junija 2016, bo pri Termah Snovik, v organizaciji Turističnega društva Tuhinjska dolina, potekala prireditev z naslovom Vse najboljše Slovenija, s katero bodo, o pomoči bogatega glasbenega in kulturnega programa, počastili 25. obletnico razglasitve samostojnosti naše države.

 

Še posebej živahno pa bo v Termah Snovik v soboto, 18. junija 2016, saj bodo snoviško dolino že zjutraj preplavili kolesarji, ki se bodo od Snovika do Črnivca podali s kolesi, istega dne dopoldne, pa se bo v Termah Snovik začel tudi Utrip mladosti, z bogatim zabavnim programom in številnimi športnimi in družabnimi dejavnostmi.

Razlogov, da že ta vikend obiščete Terme Snovik je tako najbrž več kot dovolj, zato vljudno vabljeni.

terme snovik 12

PROMO