Naslovnica / NOVICE / Zahvala reševalcem in zdravnikom

Zahvala reševalcem in zdravnikom

Veliko poslušam in berem, da so naši zdravniki za paciente nedostopni po telefoni, po elektronski pošti, da so prazne bolnišnice, zdravstveni domovi, pri čemer se razni komentatorji sprašujejo, ali zdravniki sploh še opravljajo svoje delo. Smo Slovenci res najbolj zdrav narod, ali je res samo še korona bolezen… Pa vendar…

Morda je res veliko vprašanj, kritik in slabih izkušenj, ampak, vsaj po mojih izkušnjah, ni vse tako črno, kajti še vedno so zdravniki in zdravstveni delavci, ki vsakič priskočijo na pomoč ter delajo po Hipokratovi zaprisegi, in prav tem bi se rada nadvse srčno zahvalila za požrtvovalno, strokovno in prijazno delo.

Posebej toplo in z vso hvaležnostjo se zahvaljujem vsem, ki so mi priskočili na pomoč pri piku sršena in komplikacijam, ki so sledile, še posebej pa:

– ordinaciji dr. Roka Ravnikarja v Kamniku, ki je za paciente venomer dosegljiva in si zasluži vse pohvale,

– reševalni ekipi NMP Kamnik in dr. Maticu Koželju, ki me je 10. 9. zaradi pika sršena v reševalnem vozilu nudila vso strokovno pomoč do sprejema v napotni ambulanti in

– Internistični prvi pomoči Ljubljana ter dr. Luki Bavcu, ki me je napotil na ORL oddelek k dr. Katji Rainer,

tako kot vsem njihovim sestram ter pomožnemu medicinskemu osebju, res najlepše zahvaljujem za požrtvovalno delo in strokovno pomoč ter prijaznost, s katero so pokazali, da so res ljudje z velikim srcem, ki si v vsakem primeru zaslužijo iskreno  ZAHVALO IN POKLON.

Hvala, da ste,
Lili Leben, Kamnik