Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo o popolni zapori Tunjiške ceste ter javne poti v naseljih Zagorica nad Kamnikom (pod cerkvijo) in Županje Njive

Obvestilo o popolni zapori Tunjiške ceste ter javne poti v naseljih Zagorica nad Kamnikom (pod cerkvijo) in Županje Njive

zapora_Tunjiska_cesta-001Obvestilo o popolni zapori Tunjiške ceste

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da bo od jutri, 17. februarja 2015, pa do predvidoma torka, 31. marca 2015, od uvoza za obvoz Košiše do »Kurje doline« izvedena popolna zapora Tunjiške ceste vsak dan od ponedeljka do sobote med 8.30 in 13.30. V času popolne zapore bo urejen obvoz preko Košiš v smeri Kamnika ter preko Stolnika v smeri Tunjic. Po preteku popolne zapore se dela izvajajo pod delno zaporo.

 

zapora_zag
Obvestilo o popolni zapori javne poti v naselju Zagorica nad Kamnikom (pod cerkvijo)

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da bo v torek, 17. februarja 2015, in v sredo, 18. februarja 2015, popolna zapora LC 160080 pri mostu čez Kamniško Bistrico zaradi izvedbe priklopa tlačnega voda na obstoječi kanalizacijski jašek na cesti. Obvoz je možen preko Županjih Njiv.

zapora_zupnjiveObvestilo o popolni zapori javne poti v naselju Županje Njive

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da bo od 17. februarja 2015 do 31. marca 2015 izvedena popolna zapora JP 660474 Županje Njive – Hafner. Obvoz bo urejen preko kolovozne poti v skladu s fotografijama, tako, kot je bil leta 2012 ob rekonstrukciji ceste v Kregarjevem.

Prosimo vas, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ob trasi izgradnje ter ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja izgradnje oziroma obvozov.