Naslovnica / Črna kronika / Zaradi vožnje v rdečo je znova počilo pri pošti na Duplici

Zaradi vožnje v rdečo je znova počilo pri pošti na Duplici

Prometna nesreča pri pošti na Duplici je še dodatno »poživila« pestro prometno dogajanje v Kamniku, zakrivil pa jo je voznik, ki je v križišče zapeljal pri rdeči luči.

Danes zgodaj popoldne, okoli 13.20, je v semaforiziranem križišču Ljubljanske ceste in ulice Matije Blejca prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik in voznica osebnega vozila.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je nesrečo je povzročil voznik, ki je v križišče zapeljal pri rdeči luči na semaforju. V trčenju se je voznica lažje poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana, policisti pa bodo povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

Na prizorišču nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, do prihoda policistov usmerjali promet in s tehničnim posegom odprli zmaličena vrata vozila, v katerem se je nahajala poškodovana voznica.

Zaradi prometne nesreče je na Ljubljanski ulici nastal večji prometni zastoj, ki je še dodatno “popestril” vsakdanji kamniški prometni utrip, vseeno pa gre pohvaliti gasilce in policiste, ki so z urejanjem prometa v veliki meri pripomogli, da promet, tik pred prometno konico, vseeno ni povsem zastal.

 

Žal pa ji pri njihovem trudu niso bili ravno najbolj v pomoč nekateri trdoglavi vozniki, ki niso mogli oz. želeli razumeti, da ne morejo takoj zaviti tja, kamor so namenjeni.