Naslovnica / Črna kronika / Ženska na dimniku

Ženska na dimniku

Policisti in gasilci so danes popoldne prejeli dokaj nenavadno klic občana, ki jih je obvestil, da na dimniku na Zikovi ulici sedi neznana ženska.

Kot so nam sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, so policisti okrog 15.30 prejeli obvestilo, da na dimniku enega izmed stanovanjskih blokov na Zikovi ulici sedi neznana ženska in se domnevno fotografira.

Aktivirani so bili tudi gasilci PGD Kamnik, ki jim je bilo sporočeno, da naj bi omenjena neznanka sedela na visokem dimniku kurilnice na Zikovi, poziv pa je bil čez nekaj minut preklican.

Policisti so namreč območje Zikove ulice pregledali, vendar na dimniku niso opazili ne ženske, ki naj bi v zahajajočem soncu delala »selfije«, niti morebitnega Božička, ki bi si tamkajšnji dimnik izbral za kondicijski trening pred skorajšnjim raznašanjem daril.

Kakih posebnosti niso opazili niti naključni mimoidoči, ki smo jih srečali na Zikovi, nam pa je eden izmed njih dejal, da ga kaj takšnega ne bi prav nič presenetilo, saj se tovrstno nevarno vzpenjanje na visoki dimnik ne bi zgodil prvič.

X