Naslovnica / Napovedi in obvestila / Zimska počitniška pravljica na Veliki planini

Zimska počitniška pravljica na Veliki planini

Ju-hu-hu, sneg je tu! Obetavna snežna napoved obeta uživanje v počitniških snežnih radostih na Veliki planini, kjer so tudi za Valentinov vikend pripravili zanimive ugodnosti. Sprehodi s krpljami so že v polnem teku, če bo dovolj snega, pa se bo možno med počitnicami tudi sankati in smučati.

S krpljami po zasneženi planini

Če želite doživeti zimsko pravljico na Veliki planini ob novem svežem zapadlem snegu, vam predlagamo, da si pri zgornji postaji nihalke sposodite krplje in pohodniške palice za le 5€ na dan in se odpravite na potep po Veliki planini. Krpljanje je šport prijazen ljudem in zanj ne potrebujete prav veliko kondicije, primeren pa je tudi za vse ljudi po poškodbah, saj ni hudega napora za telo.

krpljanje

Snežna napoved za naslednje dni je obetavna in odlična napoved za prihajajoče otroške počitnice. Zato komaj čakamo, da zapade dovolj snega, da odpremo tudi smučišče in sankaško progo.

Vikend akcija v gostilni Pod žičnico, 2 kosili = 1 vozovnica GRATIS

Zaradi izrednega zanimanja v gostilni Pod žičnico ponavljamo akcijo prejšnjega vikenda, in sicer, ob naročilu 2 KOSI prejmete 1 VOZOVNICO BREZPLAČNO. Ponudba velja od petka, 12. 2. 2016, do nedelje, 14.2.2016.

gostilna pod zicnico

Ob naročilu dveh kosil, v Gostilni Pod žičnico prejmete 1 vozovnico (v znesku 15€) gratis. Vozovnico lahko izkoristite do 16.5.2016

Kaj dobrega bomo kuhali ta vikend?

Tokrat smo vam pripravili odlično rižoto z jurčki in trničem, trdim sirom iz Velike planine. Lahko si privoščite goveji ali piščančji burger, ki vas bo s kombinacijo okusov zasvojil. Če pa se želite posladkati, smo pripravili Valentinov tris sladic za 2 osebi – čokoladni suffle, panna cotto in odlično jabolčno pito.

Valentinovo v Gostilni Pod žičnico

Se še odločate, kam bi svojo drago/dragega peljali na valentinovo večerjo?
Gostilna Pod žičnico Vam nudi dva odlična romantična menija s pestrim izborom sladic.
Za predhodne rezervacije pokličite na 051 341 406.

Dobrodošli na Veliki planini!

velika planina logo
PROMO