Naslovnica / NOVICE / Živopisni štacjonski hišni sejem

Živopisni štacjonski hišni sejem

Kamniški štacjonski potniki so tudi leto pripravili živopisen in zanimiv sejem izdelkov, ki so jih naredili povsem sami.

Na štacjonskem sejmu si je moč ogledati in kupiti najrazličnejše izdelke, ki so nastali pod spretnimi rokami varovancev Dnevnega centra za osebe s težavami v duševnem zdravju Kamnik – Štacjon oz. štacjonski potniki. Pisana sejemska ponudba ne zajema zgolj različnega nakita, oblačil, številnih čestitk, ptičjih hišic, torbic in vsega drugega, kar izdelujejo kamniški štacjonskih potniki, ampak je moč na ljubkem sejmu moč najti tudi različne domače shranke, od marmelad, sirupov, različnih čajev, namazov in vsega drugega, kar radi prinesejo tudi dobri decembrski možje za darilo, zato se bodo zagotovo tudi letos oglasili na železniški postaji Kamnik Mesto, na Kolodvorski 4, kjer se družijo in ustvarjajo tamkajšnji varovanci.

dc stacjon hisni sejem 2015 8

 

Hišni sejem, ki je bil odprt danes, ogledat pa si ga je prišla tudi visoka občinska delegacija z županom Marjanom Šarcem na čelu, ki je s seboj pripeljal tudi podžupana Igorja Žavbija ter višjo svetovalko za družbene dejavnosti Katjo Vegel, bo odprt do petka, 4. decembra 2015.

 

Zato se, če še nimate daril za svoje najbližje, novoletno-božičnih voščilnic, ali česa drugega, kar bi vam utegnilo v teh dneh priti prav, le zglasite tudi na Štacjonu ter si oglejte in kupite katerega izmed ročno izdelanih izdelkov, ki so jih štacjonski potniki ustvarjali preko celega leta. Pa ne pozabite novice povedati naprej.

hisni sejem stacjon