Naslovnica / Črna kronika / Sprla in stepla sta se zaradi filma
Simbolična fotografija.

Sprla in stepla sta se zaradi filma

Skupni ogled filma običajno sodi med zabavne dejavnosti, se pa včasih zgodi, da morajo zaradi tega posredovati tudi policisti, kot se je to zgodilo v preteklem tednu v Kamniku. So pa policisti, ki še vedno stavkajo, obravnavali tudi tatvino denarnice in goriva, par prometnih nesreč, najdbo ponarejenega bankovca, nov poskus vloma v stanovanjsko hišo ter goljufijo pri tehtanju v trgovini.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 23.11. do 29.11.2015)

TATVINA DENARNICE V ŠMARCI
23.11.2015  – Na Policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in prijavil tatvino denarnice. Policisti so z njim opravili razgovor in ugotovili, da je bila oškodovancu odtujena moška denarnica v kateri je imel nekaj denarja in plačilne kartice. Sledi kazenska ovadba.

TATVINA GORIVA IZ DELOVNEGA STROJA
24.11.2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v Potok pri Komendi, kjer je preko noči prišlo to tatvine goriva iz delovnega stroja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil na gradbišču vlomil skozi pokrov posode za gorivo delovnega stroja in iz njega odtujil cca. 70 l goriva, ter tako oškodovanca oškodoval za okoli 100 eurov. Sledi kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PARKIRIŠČU V ŠMARCI
25.11.2015 – Patrulja PP Kamnik je bila poslana v Šmarco na parkirišče pred trgovino, kjer je neznani voznik pri manevriranju na parkirišču trčil v parkirano vozilo oškodovanca. Dogodek je opazila tudi priča, katera je policistom sporočila registrsko tablico pobeglega voznika. Policisti PP Kamnik bodo z pobeglim voznikom opravili razgovor in zoper njega ustrezno ukrepali.

NAJDEN PONAREJEN BANKOVEC
26.11.2015 – Ena izmed Kamniških bank je tukajšnjo policijsko postajo obvestila, da so pri pologu denarja odkrili ponarejen bankovec za 20 eurov. Bankovec so policisti zasegli, po analizi pa sledi kazenska ovadba.

SPRLA IN STEPLA STA SE ZARADI FILMA
26.11.2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na intervencijo v stanovanje, kjer se je par, kot v kakem filmu, sprl in stepel zaradi navzkrižnega komentiranja filma. Policisti so nesojena člana filmske žirije za podelitev Oskarjev pomirili, bodo pa v zvezi pretepa še zbrali obvestila in zoper kršitelja ustrezno ukrepali. Podatka o tem, ali je bil na sporedu morda partizanski, ali ljubezenski film, nimamo, predvidevamo pa, da je šlo za akcijsko ljubezensko komedijo.

PROMETNA NESREČA NA PEROVEM
27.11.2015 – Patrulja PP Kamnik je bila poslana na Perovo, kjer je prišlo do manjše prometne nesreče med dvema voziloma. Na kraju sta se udeleženca že sama dogovorila in obravnave policistov nista potrebovala.

POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO
28.11.2015 – Policisti PP Kamnik bili poslani v stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer naj bi prišlo do vloma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo, v katero pa nato ni vstopil, saj ga je prepodil alarm. Kljub temu pa je z vlomov oškodovancu povzročil za 200 eurov škode. Sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

GOLJUFIJA V TRGOVINI
29.11.2015 – Policisti so bili poslani v trgovino v Kamniku, od koder je poklical varnostnik, da je prišlo do goljufije pri tehtanju živil. Na kraju so policisti zbrali obvestila in v kolikor se bo trgovina odločila za pregon sledi kazenska ovadba.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve