Naslovnica / Črna kronika / Tatovi in vlomilci nimajo praznikov
Simbolična fotografija

Tatovi in vlomilci nimajo praznikov

Kamniški tolovaji ne poznajo počitka, saj kradejo in vlamljajo tudi v času praznikov, praznične “nakupe” pa si predstavljajo nekako tako kot Micka Kovačeva popivanje. V Komendi je zmikavt iz hiše odnesel za 2.200 evrov zlatnine, v Kamniku je neznanec vlomil v trgovino ter se obilno založil s cigaretami, vlomljeno je bilo tudi v bencinski servis ter v gostinski lokal, za nameček, pa je bil ukraden tudi osebni avto. Policisti imajo tako, četudi še vedno stavkajo, polne roke dela, saj se je v preteklem tednu zgodila tudi vrsta prometnih nesreč. Glede na to, da je to zadnja letošnja kronika, pa jim želimo vsaj nekoliko bolj miren konec leta in srečno novo leto.

Kronika policijske postaje Kamnik ( od 21. 12. do 27. 12. 2015 )

TATVINA IZ ODKLENJENE STANOVANJSKE HIŠE
21. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poklicani v stanovanjsko hišo v Komendi, kjer je neznani storilec izkoristil odsotnost domačih in iz odklenjene stanovanjske hiše odtujil več kosov zlatnine v skupni vrednosti 2200 eurov ter skupaj z zlatnino odšel neznano kam. Policisti bodo po zbranih obvestilih na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V MOSTAH
21. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila v križišču Pri Kralju v Mostah pri Komendi. V prometni nesreči je NN voznik tovornega vozila pri nepravilnem premiku z vozilom trčil v levo vzvratno ogledalo vozila udeleženca in s kraja odpeljal. Policisti so z zbiranjem obvestil prišli do informacije o reg. tablicah povzročitelja in bodo po opravljenih razgovorih zoper povzročitelja ustrezno ukrepali.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
22. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na prometno nesrečo v Šmarci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje povzročitelja. En udeležencev je v prometni nesreči zadobil lahke telesne poškodbe. Policisti bodo zoper povzročitelja izdali plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO PEŠCA
23. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na Ljubljanski cesti v Kamniku. V prometni nesreči je voznik osebnega avtomobila pri vožnji po Ljubljanski cesti trčil v pešca, kateri je pravilno prečkal vozišče na prehodu za pešce. Pešec je zadobil lažje telesne poškodbe in je sam iskal zdravniško pomoč. Zoper povzročitelja bo izdan plačilni nalog.

VLOM V TRGOVINO
23. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na vlom v trgovino v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec razbil steklo na vhodnih vratih v trgovino in iz notranjosti odtujil dnevni izkupiček ter večjo količino cigaret. Pri tem je nastala materialna škoda za cca. 9.000 eurov. Policisti bodo napisali kazensko ovadbo na tožilstvo.

GLASNA GLASBA V STANOVANJSKEM BLOKU
24. 12. 2015  – Policisti PP Kamnik so bili poslani v stanovanjski blok v Kamniku, kjer enega od stanovalcev moti glasna glasba drugega stanovalca in s tem moti njegov mir in počitek. Policisti so z obema opravili razgovor, niso pa nam posredovali podatka, ali je stanovalec morda preveč glasno predvajal božične pesmi.

POSKUS VLOMA V BENCINSKI SERVIS
25. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani k bencinskemu servisu v Komendi, kjer je neznani storilec preko noči na vzvod poskušal vlomiti skozi vhodna vrata skladišča bencinskega servisa, vendar je nato od dejanja odstopil in s kraja odšel. Pri tem je poškodoval vhodna in s tem povzročil za 700 eurov materialne škode. Sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

NEZNANEC TRČIL V OGRAJO
26. 12. 2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani pred stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer je voznik tovornega vozila trčil v vrtno ograjo pred hišo in nato s kraja odpeljal. Ker policisti razpolagajo s podatkom o registrskih tablicah tovornega vozila bodo z njim opravili razgovor in zoper njega ustrezno ukrepali.

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA
26. 12. 2015 – Policisti so obravnavali tatvino osebnega avtomobila s parkirišča v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec tekom tedna z javnega parkirišča v Kamniku odtujil osebni avtomobil znamke Volkswagen Touran in s tem lastnika oškodoval za cca. 4.000 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

VLOM V GOSTINSKI LOKAL V KAMNIKU
27. 12. 2015 – Policisti so bili poslani v gostinski lokal v Kamniku, kjer je bilo z razgovori ugotovljeno, da je neznani storilec preplezal ograjo lokala in prišel do skladišča. Tam je odprl vrata in iz skladišča odtujil nekaj zabojev piva. S tem je gostinski lokal oškodoval za cca. 200 eurov. Sledi kazenska ovadba.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve