Naslovnica / NOVICE / AMD Kamnik z novim zagonom v svojo 70-letnico delovanja

AMD Kamnik z novim zagonom v svojo 70-letnico delovanja

Člani Avto moto društva Kamnik so se sinoči v gostilni Mili vrh vrhu zbrali na svojem prvem občnem zboru pod novim vodstvom, na katerem so pregledali delo preteklega leta in si zadali cilje ter naloge, ki jih nameravajo izpeljati letos.

Še lani je društvu, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo, skoraj kazalo, da bo utonilo v pozabo in prenehalo delovati, vendar se je v novembru, ko je društvo dobilo novo vodstvo, zgodil dobrodošel preobrat, ki zagotavlja, da bo AMD Kamnik, še dolgo aktivno.

Kljub le nekaj mesečnemu delovanju novega vodstva je že opaziti korenite premike v delovanju društva, saj so se člani, predvsem novi upravni odbor, nemudoma lotili dela.

amd-kamnik-oz81

Vinko Poličnik, ki mu je pripadla vloga delovnega predsednika občnega zbora, je v uvodnem nagovoru nanizal nekaj misli o odgovornosti voznikov ter poudaril, da si bodo v društvu v prihodnje prizadevali, da v svoje članske vrste privabijo tudi več žensk oz. voznic, saj le te predstavljajo domala polovico vseh udeležencev v prometu, najbrž pa so nekoliko preslabo seznanjene s prednostmi in ugodnostmi članstva v AMZS, ki je tudi krovna organizacija kamniškega Avto moto društva.

Izčrpno poročilo o že opravljenem delu je zbranim članom, zbralo se jih je kakih štirideset, podal sekretar društva Jelenko Milič, ki je povedal, da je bilo največ pozornosti in časa namenjenega urejanju in prenovi društvenih prostorov ter izdelavi nove celostne podobe s katero želijo ponovno povečati prepoznavnost društva, opravljena pa je bila še vrsta drugih nalog in organizacijskih aktivnosti, s katerimi društvo dobiva nove, trdne temelje za uspešno delo v prihodnosti.

Predsednik društva Vladimir Korošec je dejal, da ima društvo za letošnje leto precej načrtov. Ena izmed glavnih nalog letošnjega leta bo še naprej promocija društva, ki ga je nekdaj poznal vsak Kamničan, kar ni nič nenavadnega, saj bo društvo v letošnjem letu praznovalo svojo 70-letnico delovanja, ki bo obeležena s slovesnostjo v mesecu maju. Poleg tega bodo člani AMD Kamnik, tudi v sodelovanju z drugimi društvi in organizacijami, aktivno sodelovali pri izvedbi različnih preventivnih akcij za povečanje varnosti v prometu, v jesenskih mesecih, pa nameravajo tudi v Kamniku izvesti »Družinsko uro AMZS«.

Kljub temu, da članstvo v društvu oz. AMZS že samo po sebi prinaša določene ugodnosti in prednosti, pa nameravajo v društvu pridobiti posebne ugodnosti tudi na lokalni ravni, za kar že potekajo pogovori s posameznimi ponudniki storitev, ki bodo članom AMD Kamnik, ponudili nekatere ugodnosti in popuste, tako da se bo članstvo v društvu še bolj izplačalo.

Občnega zbora AMD Kamnik sta se udeležila tudi župan občine Marjan Šarec in komandir Policijske postaje Kamnik Sebastjan Juhant.

Župan je pozdravil nov zagon društva, pohvalil že opravljeno delo in zaželel uspešno delo tudi v prihodnje, priložnostno pa je nanizal tudi nekaj misli o cestno-prometni problematiki na območju kamniške občine ter izrazil upanje, da bodo društvo, Občina Kamnik ter Policijska postaja Kamnik, z združenimi močmi in sodelovanjem prispevali k izboljšanju v prometne varnosti na Kamniškem.

Županovim besedam se je pridružil tudi komandir PP Kamnik Sebastjan Juhant, ki je izrazil pripravljenost za sodelovanje ter poudaril, da lahko k večji prometni varnosti največ pripomoremo z lastnim zgledom.

Prisotne člane sta pozdravili tudi predstavnici krovne organizacije Avto-moto zveze Slovenije. Breda FLORJANČIČ, namestnica generalnega sekretarja AMZS, ter Mateja DROBNIČ, vodja oddelka za članstvo in organizacijske zadeve, ki sta poudarili prednostni članstva v AMZS, ki za članarino v višini manjšega rezervoarja goriva letno, že zdaj prinaša kar nekaj ugodnosti, hkrati pa se že v kratkem obetajo nekatere privlačne in praktične novosti, ki bodo naredile članstvo še privlačnejše.

Člani, ki so se udeležili občnega zbora, so potrdili spremembe statuta, ki je odslej posodobljen in prilagojen veljavni zakonodaji, občni zbor pa so člani zaključili z malico in sproščenim druženjem ob pogovoru.

amd-kamnik

www.amd-kamnik.si

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve