Naslovnica / NOVICE / Ana Berwanger – še ena diamantna maturantka zlate sezone GSŠRM Kamnik

Ana Berwanger – še ena diamantna maturantka zlate sezone GSŠRM Kamnik

Na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra so tudi na jesenskem roku poklicne mature dočakali izredne rezultate in dobili še eno diamantno maturantko Ano Berwanger.

V jesenskem roku so maturo opravili prav vsi dijaki, ki so se mature udeležili, dijakinja Ana Berwanger s programa predšolska vzgoja, pa je celo dosegla vse možne točke in s tem postala t.i. diamantna maturantka.

Zlata Nika Hrastovec z ravnateljico in razrednikom

Šolsko leto 2018/2019 je Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra tako zaključila s kar osemnajstimi zlatimi maturanti in maturantkami, saj je ponoven pregled maturitetnih pol pokazal, da si je naziv zlate maturantke splošne mature prislužila tudi Nika Hrastovec.

Na splošni maturi se lahko z izjemnimi rezultati pohvali 5 dijakinj in dijakov – Maša Kotnik, Nika Hrastovec, Andraž Zalogar, Vitja Bizjak in Tim Kmecl, ki z najboljšim možnim seštevkom točk sodi med diamantne dijake.

Na poklicni maturi se je žlahtno odrezalo kar 13 dijakinj in dijakov. Naši letošnji zlati so Zala Cotman, Anja Kramar, Maja Pestotnik, Maša Peterka, Lara Pintar, Urša Prosen in Jan Sašek ter še diamantni Ana Berwanger, Nana Balantič, Katja Erdani, Anja Škarja, Brina Tič in Petja Matjan Zupan.

Vir in fotografije: GSŠRM