Naslovnica / NOVICE / Boštjanova potujoča sladolednica Sweet Point

Boštjanova potujoča sladolednica Sweet Point

V soparnih in vročih poletnih dneh ni boljše osvežitve od dobrega sladoleda, kakršnega je moč dobiti na sladki točki potujoče sladolednice Sweet Point, ki je nedavno tega dobrodelno razveselila tudi otroke vrtca Tinkara.

Najbrž so sladke sanje vsakega otroka, da bi bil doma v deželi sladoleda. Hladnega, živopisnega in sladkega, s katerim se je mogoče kadarkoli osvežiti in posladkati ter ga podeliti tudi s svojimi prijatelji.

Tovrstna sladka želja se je nedavno tega uresničila petletni Miriam in njenemu mlajšemu bratu Marcelu, saj se je njun oče Boštjan Polak odločil, da odpre potujočo sladolednico Sweet Point, svojevrstno sladko točko, s katero bo, v veselje vseh ljubiteljev sladoleda, obiskoval različna mesta, dogodke in prireditve.

Ker Miriam in Marcel obiskujeta vrtec Tinkara v Kamniku, pa je potujoča sladolednica Sweet Point svoje sladko popotovanje, z organizacijo dobrodelnega dneva sladkih sanj, v veselje otrok in staršev, začela prav na dvorišču omenjene enote vrtca.

Boštjan Polak namreč pravi, da Sweet Point na svoji poti ne želi puščati zgolj sladkih sladolednih poti, temveč tudi družbeno odgovorne, s tem pa pomagati tudi skupnosti, skupinam, društvom in posameznikom. Zato je imel obisk potujoče sladolednice Sweet Point v vrtcu Tinkara, katerega namen je bil predvsem razveseliti otroke in starše z brezplačnim sladoledom, obenem tudi dobrodelen namen.

Simpatično prikolico s sladoledom in osvežilnimi napitki Sweet Point bo v prihodnje zagotovo moč srečati na marsikaterem dogodku ali prireditvi širom Slovenije, če pa kak podoben dogodek, na katerem bi s sladoledom želeli razveseliti obiskovalce, nameravate organizirati tudi sami, pa kar pokličite Boštjana in se dogovorite, da potujoča sladolednica Sweet Point obišče tudi vas.

 

Da Sweet Point ponuja res dober sladoled, pa se boste lahko že danes popoldne oz. zvečer prepričali kar sami, če boste le obiskali večerno »Kuhno na plac« v Domžalah.

Prisrčno dobrodošli!

Kontaktni podatki

SWEET POINT, gostinstvo, d.o.o.
Zagorica 13,
1312 Videm – Dobrepolje

Telefon: +386 (0)70 558 819
Spletna stran: www.sweetpoint.si