Naslovnica / NOVICE / Božična zgodba za uvod v sveti večer

Božična zgodba za uvod v sveti večer

V prekrasnem zimskem večeru, so prizadevni člani Turističnega društva Tuhinjska dolina, ob pevski pomoči Nuše Derenda, sinoči v Bizjakovih dolinah pri Termah Snovik znova pripravili zares lepo uprizoritev božične zgodbe.

Sinočnji večer je bil v Snoviku, kot se za najdaljše noči v letu pravzaprav tudi spodobi, sicer res kar precej hladen in mrzel, vendar mraz prekrasno jasnega zimskega večera le ni prestrašil številnih obiskovalcev, ki so si prišli v Bizjakove doline pri Termah Snovik prišli ogledat prikaz večno lepe in up vzbujajoče božične zgodbe, ki so jo, ob pevski pomoči energične pevke Nuše Derenda, pripravili zavzeti člani Turističnega društva Tuhinjska dolina.

zive-jaslice-2016-snovik-45

Vse obiskovalce, ki so jih člani tuhinjskega turističnega društva že na vhodu pričakali s toplim čajem in drugimi mraz preganjajočimi napitki dobrodošlice, ki so, poleg gozdarskih ognjev pomagali premagovati mraz, je uvodoma pozdravil predsednik TD Tuhinjska dolina Ivan Hribar, ki je prisotnim zaželel lep večer in seveda tudi lepe božične praznike ter zdravo in veselo novo leto.

zive-jaslice-2016-snovik-11

Nuša Derenda, ki v Bizjakovih dolinah oz. Snoviku ni nastopila prvič, je obiskovalce za začetek ogrela z nekaj svojimi pesmimi, s katerimi je v nadaljevanju popestrila tudi prikaz božične zgodbe, ki so jo, kot vedno na lep in zelo privlačen način, prikazali in odigrali člani turističnega društva oz. igralci iz domala cele Tuhinjske doline.

zive-jaslice-2016-snovik-78

Obiskovalci so bili tudi tokrat nad prikazom večne božične zgodbe tudi tokrat nadvse navdušeni, če se nekoliko pošalimo, pa bi lahko rekli, da so nekateri, spričo mraza, ki se je kljub vsemu počasi lezel v kosti,  prihoda odrešenika ob koncu božične zgodbe resnično in od srca razveselili.

zive-jaslice-2016-snovik-71

Vsekakor je članom TD Tuhinjska dolina tudi letos s prikazom božične zgodbe znova uspelo pričarati pravo božično vzdušje, ki je bilo kot nalašč za uvod v današnji sveti večer, za ves svoj trud pa si zagotovo zaslužijo vse pohvale in čestitke.

Fotogalerija