Naslovnica / KULTURA / »BPK« (Baraba, pijanec in kurbir)

»BPK« (Baraba, pijanec in kurbir)

Daniel Artiček-Dane, kamniški kantavtor in poet, je spet poskrbel za svojevrstno glasbeno novost. V svojem prepoznavnem slogu s kitaro in orglicami ter novo podobo; še odločnejši in barvit kot vedno, se njegov opus pesmi nezadržno širi, z njim pa tudi priljubljenost njegove, samosvoje in izvirne glasbe med poslušalci doma in v tujini.

Njegova najnovejša pesem z naslovom »BPK« (Baraba, pijanec in kurbir), je že s svojim provokativnim naslovom vzbudila veliko pozornosti doma in celo v tujini. Po letošnjem uspešnem debiju na mednarodni sceni (Exposure Music Festival 2019 na Hrvaškem), kamničan aktivno nadaljuje s svojo muzikalno ustvarjalnostjo in preseneča svojo, vse številnejšo publiko.

Domačinu, Danielu Artičku – Danetu je vredno prisluhniti in si ogledati videospot najnovejše pesmi »BPK« (Baraba, pijanec in kurbir), na Youtube (s klikom na spodnji video) oz. na njegov kanal, kjer je še več njegovih avtorskih videospotov.

 

 

Danetu pa lahko prisluhnete tudi na povezavi:

BANDCAMP:

https://daniel-articek-dane.bandcamp.com/track/bpk-baraba-pijanec-in-kurbir, kjer lahko njegovo nadaljnje ustvarjanje celo podprete z nakupom pesmi.

X