Naslovnica / KULTURA / Branje je iskanje: Likovni natečaj za novo knjižno kazalko

Branje je iskanje: Likovni natečaj za novo knjižno kazalko

V okviru projekta Branje je iskanje predšolske otroke in učence osnovnih šol vabimo k sodelovanju na likovnem tečaju z naslovom Branje je iskanje: likovni razpis za novo knjižno kazalko.

KDAJ
Likovni natečaj se začne 22. 3. 2022 in zaključi 23. 4. 2022.

KDO SODELUJE
Natečaj je namenjen predšolskim otrokom in učencem OŠ, ki lahko sodelujejo v okviru vzgojno-izobraževalnih ustanov ali kot posamezniki, pod mentorstvom staršev oziroma skrbnikov.

TEMA
NARAVA: gozd in drevesa | Izhodiščni pravljici za ustvarjanje sta: Šuštar, Petra: SMARAGDNI GOZD ŽELJA (predšolski otroci in prva triada OŠ) in slovenska ljudska pravljica ZLATA OREHOVA VEJICA (druga in tretja triada OŠ)

ZAKLJUČEK
Likovna dela pošljite ali prinesite do sobote, 23. 4. 2022 v Knjižnico Franceta Balantiča Kamnik, Ljubljanska cesta 1, 1241 Kamnik

IZBOR LIKOVNIH DEL IN RAZSTAVA
Izdelke bo ovrednotila strokovna komisija. Rezultati bodo objavljeni na spletni strani www.kam.sik.si, razstava bo na ogled v Knjižnici Franceta Balantiča Kamnik ob novi bralni sezoni. Vsi sodelujoči prejmejo knjižno kazalko.

 VABLJENI K SODELOVANJU

Več o natečaju lahko preberete na spletni strani www.kam.sik.si, na e-naslovu barbara.petrusic@kam.sik.si ali na tel. 01 831 12 17.