Naslovnica / Napovedi in obvestila / Calcitov odbojkarski tabor na Krku

Calcitov odbojkarski tabor na Krku

OK Kamnik bo poletje 2019 tradicionalno zaključil z odbojkarskim taborom na hrvaškem otoku Krk. Za otroke, ki še niso dopolnili 18 let, so pripravili strokoven program treningov odbojke ter raznovrstne obstranske dejavnosti.

Še preden otroci znova sedejo v šolske klopi in se odbojkarji preselijo v športne dvorane, se bomo v okviru Calcitovega odbojkarskega tabora za pet dni znova podali na otok Krk. Odbojkarski tabor se pod vodstvom trenerskih strokovnjakov Calcit Volleyja odvijal med 26. in 31. avgustom. Primeren je za otroke, ki so v odbojki že povsem doma, kot tudi tiste, ki se s tem športom šele srečujejo. Otroci bodo razdeljeni v skupine, prilagojene starosti in znanju.

Udeleženci in udeleženke kampa bodo imeli po dva treninga na dan, v času med treningi pa se bodo odvijale številne druge športne in razvedrilne aktivnost, npr. kopanje in igre na plaži, vožnje z banano in kanuji, izlet s čolnom v Njivice. Ob doplačilu bodo otroci lahko spoznali tudi veščine potapljanja in se odpravili na ogled kraške jame Biserujke in akvarija. Večere si bomo popestrili z družabnimi igrami, karaokami in plesom.

Cena petdnevnega odbojkarskega tabora, ki poleg omenjenih dejavnosti vključuje tudi avtobusni prevoz na Krk in nazaj, namestitev v hostlu in pet dnevnih obrokov, znaša 200 EUR.

Prijave so možne na calcit.volleyball@gmail.com ali pri trenerjih OK Kamnik.

Calcit Volley