Naslovnica / Trači in tračnice / Cel kup veselja in vrsta za fotografiranje z Damjanom Murkom

Cel kup veselja in vrsta za fotografiranje z Damjanom Murkom

V minulem, pustno obarvanem mesecu, se je na snemanju oddaje Veselje s Podokničarjem, ki jo vsak torek zvečer v živo prenašajo iz priljubljene gostilne Pri planinskem orlu, zvrstila cela kopica legendarnih in razvpitih glasbenih gostov, med zanimivejšimi oddajami pa je bila zagotovo pustna oddaja v kateri sta nastopila tudi Fredi Miler ter štajerski slavček Damjan Murko s katerim so se vsi hoteli fotografirati.

Pa pojdimo kar po vrsti.

Izidor Pečovnik Dori in vesela druščina z Gornjega Grada

Že konec januarja je restavracijo gostilne Pri planinskem orlu zasedla prav zares vesela druščina z Gornjega Grada, ki so, v spremstvu svojega župana Stanka Ogradija dodobra predstavili utrip svoje občine ter prikazali tudi nekaj zanimivih običajev.

Glasbeni gosti oddaje so bili Kvintet Dori, ki je s seboj pripeljal tudi znanega župnika Izidorja Pečovnika Dorija, Jodel Ekspres s pevko Brigito Vrhovnik Dorič , mladi ansambel Mika nas ter ansambel Golte.

veselje 26 jan 16 52

Predpustno veselje s Fredijem Milerjem, Jodlerjem Alojzom in Damjanom Murkom

Med najbolj zabavne in zanimive oddaje preteklega meseca je zagotovo sodila predpustna oddaja v kateri se je zvrstilo cel kup zanimivih glasbenih gostov, medtem ko so gostilniško omizje zasedle maškare Pustne sekcije Vir in Godlarji iz Šenčurja.

Za uvodne in zaključne takte so poskrbeli člani ansambla Trobentica, ki je v zadnjem času doživel nekaj kadrovskih sprememb, vse skupaj pa se je bliskovito nadaljevalo z zabave polnim programom v katerem so nastopili Domen Trobiš, Prekmurec Pištek, ansambel Krajcarji in Mišo Melanšek, Damjan Murko, Jodler Alojz ter Fredi Miler.

Lahko verjamete, da ni bilo zabavno zgolj na sceni, ampak tudi v ozadju, kjer se je za fotografiranje z Damjanom Murkom in Fredijem Milerjem naredila kar vrsta. Prav zabavno.

veselje 2 feb 16 86

Se nadaljuje…

Zdaj se nam že precej mudi na snemanje nocojšnje oddaje, ki si jo lahko ogledate na TV Golica.