Naslovnica / NOVICE / Dirkalni motorji v kamniški Qlandiji

Dirkalni motorji v kamniški Qlandiji

Med obiskovalci osrednjega kamniškega nakupovalnega središča Qlandija so že včeraj kar precej pozornosti vzbudili člani SSC Racing Teama, ki so predstavili delovanje svojega društva, obenem pa razstavili tudi nekaj svojih dirkalnih motorjev, ki bodo v Qlandiji razstavljeni tudi danes.

Priložnosti, da si lahko »običajni smrtniki« v živo in od blizu ogledamo motorne dirkalnike, nimamo prav pogosto, zato najbrž ni nič nenavadnega, da je včeraj v nakupovalnem središču Qlandia marsikateremu obiskovalcu ob dirkalnikih, ki so jih tamkaj razstavili člani Slovenia Speed Cup Teama, presenečeno zastal korak.

Zanimiva predstavitev društva, predvsem pa razstavljenih dirkalnikov, ki si jih je zagotovo vredno ogledati tudi čisto od blizu, je vzbudila nemalo zanimanja, vsem ljubiteljem motociklizma in motorjev, pa so člani SSC Racing Teama obenem ustrežljivo postregli tudi z različnimi podatkih o motorjih in odgovorili na številna vprašanja vseh, ki so želeli o društvu in motorjih izvedeti kaj več.

V Qlandiji, kjer bosta predstavitev in razstava dirkalnih motorjev potekali tudi danes, je predstavljenih pet dirkalnikov razreda 600 in 1000. Največji motoristični navdušenci se lahko v društvo SSC Racing Team tudi včlanite, najmlajši obiskovalci, ki bodo na motorje lahko sedli šele čez kako desetletje, pa se lahko ob tem mimogrede zapeljejo še na poganjalčkih.