Naslovnica / Napovedi in obvestila / Dopolnitev obvestila o popolni zapori ceste Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča) in obvozih
Prometna ureditev mestnega jedra v času prenove. Klikni na sliko za povečavo.

Dopolnitev obvestila o popolni zapori ceste Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča) in obvozih

Kot smo poročali že v ponedeljek, 5. junija 2017, Občina Kamnik obvešča, da bo od ponedeljka, 12. junija 2017, do konca avgusta zaradi rekonstrukcije ceste in izgradnje novega električnega, vodovodnega in kanalizacijskega omrežja na cesti Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča) veljala popolna zapora.

Od ponedeljka, 12. junija 2017, od 9. ure bo veljala sprememba prometnega režima v središču Kamnika.

Obvozi bodo potekali v dveh smereh, in sicer;

  • iz smeri Glavni trg v smeri Cankarjeve ceste in
  • iz smeri Glavni trg v smeri Žale – Šutna.

Prav tako bo spremenjen prometni režim na naslednjih cestah:

  • Maistrova ulica (od tržnice do pošte) bo v času gradnje odprta za dvosmerni promet,
  • Samostanska ulica bo v času gradnje enosmerna ulica iz smeri Šutne v smeri Frančiškanskega trga do Glavnega trga (pri Frančiškanski cerkvi bo zaprt promet v smeri Žal).

Usmerjanje prometa bo zagotovljeno na vseh vstopnih točkah v mestno jedro (kamniška obvoznica in Cankarjeva cesta) z velikimi obvestilnimi tablami o popolni zapori ceste ter poteku obvozov. V prvem tednu bodo promet usmerjali tudi redarji in policija, predvsem v času jutranje in popoldanske konice. Podariti je treba, da bo v kritičnih urah prihajalo do zastojev tako na kamniški obvoznici, Cankarjevi cesti in mestnem jedru, saj mnogo udeležencev v prometu opazuje okolico, namesto da bi spremljali razmere na cesti.