Naslovnica / NOVICE / Druga skupščina Podjetniškega kluba Kamnik

Druga skupščina Podjetniškega kluba Kamnik

V popoldanskih urah se je v prostorih podjetja Nektar Natura pričela druga skupščina Podjetniškega kluba Kamnik, na kateri se je zbralo precejšnje število kamniških podjetnikov, ki so se v času od njegove ustanovitve pridružili klubu.

Zbrane podjetnike je uvodoma pozdravil predsednik Podjetniškega kluba Kamnik mag. Urban Bergant, ki je pozdravil vse prisotne ter hkrati izrazil zadovoljstvo nad dobro udeležbo na skupščini. Le-ta, po njegovih besedah, bržkone kaže tudi na to, da Podjetniški klub Kamnik, kljub svoji mladosti, deluje aktivno in dobro.

skupscina pkk 20

Tomaž Lah in Urban Bergant, podpredsednik in predsednik Podjetniškega kluba Kamnik

Predsednik Podjetniškega kluba Kamnik je po uvodnem pozdravu besedo prepustil podpredsedniku ter hkrati tudi gostitelju tokratne skupščine, direktorju podjetja Nektar Natura Tomažu Lahu, ki je na kratko predstavil delo enega izmed najuspešnejših kamniških podjetij, ki se ukvarja z brezalkoholnimi pijačami in se s svojimi produkti vse uspešneje uveljavlja tudi v tujini.

V nadaljevanju so zbrani podjetniki lahko prisluhnili krajšim, vendar tematsko zelo zanimivim strokovnim predavanjem s področja financ in gospodarstva, ki še trenutno še trajajo, skupščina Podjetniškega kluba Kamnik, o kateri bomo izčrpneje poročali jutri, pa se bo, po krajšem kulturno obarvanem premoru, nadaljevala z uradnim delom skupščine.