Naslovnica / Črna kronika / Družinska tragedija na Bakovniku: Dve trupli v stanovanju na Klavčičevi

Družinska tragedija na Bakovniku: Dve trupli v stanovanju na Klavčičevi

Nekaj po drugi uri so prebivalci Bakovnika, ob prihodu policistov in reševalcev domala obnemeli, ko so izvedeli, da je v stanovanjskem bloku na Klavčičevi prišlo do tragičnega dogodka.

Po prvih in povsem neuradnih podatkih, sta bili, v pritličnem stanovanju bloka na Klavčičevi 7, odkriti trupli zakoncev. Trupli naj bi odkril njuh, okrog dvajset let star sin, ki se je okrog druge ure vrnil domov in v stanovanju našel mrtva starša.

Po izjavah nekaterih sosedov, naj bi bilo moč že v jutranjih urah iz stanovanja slišati vpitje ženske, ki naj bi kričala: »Kar ubij me, kar ubij me!«, nato pa naj bi ženska še dvakrat, ali trikrat, zavpila: »Pomagajte!«, nakar je vse skupaj hitro potihnilo.

Ker naj bi bilo, po pripovedovanju sosedov, moč iz omenjenega stanovanja že večkrat slišati prepire in krike, ki naj bi bile tudi posledica težav z duševnim zdravjem, vsemu skupaj niso posvečali prevelike pozornosti, dokler…

bakovnik_tragedija

Uradnih izjav policistov, ki še izvajajo preiskavo, zaenkrat še ni moč dobiti, smo pa uspeli vseeno neuradno izvedeti, da naj bi šlo predvidoma za umor in samomor.

O tragični bakovniški zgodbi bomo poročali takoj, ko uspemo zbrati več informacij.