Naslovnica / ŠPORT / H2o polo novice: Vaterpolisti začeli sezono 2016/2017

H2o polo novice: Vaterpolisti začeli sezono 2016/2017

Kamniški vaterpolisti smo z treningi začeli  oktobra. Šo krati pavzi v septembru smo zopet vsak dan na poti v Kranj, ki je že vrsto let naša zimska baza.

Meseca novembra se je končno začelo tudi tekmovati. Prvo uradno tekmo v novi sezoni so imeli dečki do 13 let, turnir pa se je odvil v Kranju. Otvoritev sezone je bila fantastična, zmaga proti AVK Triglav 7:2 in AVK Branik ravno tako 7:2. To so zmage, ki štejejo več. Naslednji so bili v bazenu dečki in deklice do 15 let, nasprotnik je bil Slovan Ljubljana. Začetek tekme je bil izenačen, nato so se fantje in punce mal zbrali in tekmo varno pripeljali do konca, zmaga 10:4.

vaterpolo-kamnik-2

Predzadnji in zadnji vikend v novembru, so bili aktivni še najmlajši in člani. Člani, so v predtekmovanju pokala Slovenije. Igrali so proti AVK Branik, zmaga 19:4, pa jih je popeljala v polfinale. Nasprotnik močno pomlajene kamniške ekipe je bil Slovan Ljubljana – končni rezultat 25:3.  Povratna tekma se igra 3.12.2016.

vaterpolo-kamnik-7

Zadnja je vodo penila najmlajša ekipa. Nekateri fantje so imeli na turnirju v Ljubljani prvo uradno tekmo. Igrali smo proti Kokri iz Kranja in Slovanu Ljubljana. Z obema ekipama smo igrali dvakrat, vse tekme pa smo izgubili. Bil pa je viden velik napredek vsako tekmo, ko so fantje premagali začetno tremo so se lahko dobro borili z Kranjčani in Ljubljančani.

vaterpolo-kamnik-3

V mesecu decembru imajo ekipe turnirje v državnih prvenstvih. Pričakujemo povabilo na Božično novoletni turnir v Kranju za ekipe 2004, takoj po novem letu pa se z ekipo do 13 let odpravljamo v Žilino –Slovaška, na močan mednarodni turnir ekip iz Nemčije, Hrvaške, Slovaške in Slovenije, ki bo dobra priprava za finale  državnega prvenstva. Januarja začnejo DP mladinci in člani, tako da bodo počasi aktivne vse ekipe.

vaterpolo-kamnik-6

Zanimivo in zabavno je tudi v bazenu CIRIUSa, plavalni tečaji, Plavalna šola in vaterpolo šola so dobro obiskani, nekaj mest v ponedeljkovih terminih pa je še prostih.

Dare

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve