Naslovnica / ŠPORT / Izjemen izkupiček zimske sezone Lovra Planka

Izjemen izkupiček zimske sezone Lovra Planka

Danes se je na Pokljuki odvila še zadnja biatlonska preizkušnja, ki je bila hkrati tudi zaključna prireditev letošnje biatlonske sezone v kateri je blestel mladi kamniški biatlonec Lovro Planko (SK Ihan), ki je, med starejšimi dečki, dobil tudi današnjo preizkušnjo, v skupnem seštevku, z vsega dvema točkama zaostanka, osvojil odlično drugo mesto.

lplanko1

Lovro Planko je danes zmagal pred Juretom Zidarjem (TSK Triglav Kranj) in Antonom Vidmarjem (SK Brdo), v skupnem seštevku biatlonskega pokala, pa je osvojil odlično 2. mesto, kar je glede na to, da je v tej kategoriji Lovro nastopal prvo leto, zagotovo izjemen dosežek, za nameček pa je za vodilnim Antonom Vidmarjem zaostal za vsega dve točki.

biatlom_sd_skupaj

To pa še ni vse, kajti znani so tudi že rezultati tekaškega pokala, kjer je Lovro, v kategoriji starejših dečkov, osvojil skupno 1.mesto.

lplanko2

Po izjemno uspešni zimski sezoni si bo Lovro Planko najprej privoščil nekaj velikonočnih dobrot ter tri tedne počitka, nato pa se bo, kar skupaj s celo svojo družino, preselil na poletna tekaška in triatlonska prizorišča.

Lovru Planku za izjemne dosežke v letošnji zimi iskreno čestitamo!