Naslovnica / Napovedi in obvestila / Javni razpis za sofinanciranje galerijske in rokodelske dejavnosti v občini Kamnik v letu 2017

Javni razpis za sofinanciranje galerijske in rokodelske dejavnosti v občini Kamnik v letu 2017

Občina Kamnik je objavila Javni razpis za sofinanciranje galerijske in rokodelske dejavnosti v občini Kamnik v letu 2017, s katerim želi spodbuditi ustvarjalce s področja galerijske in rokodelske dejavnosti k aktivnostim v starem mestnem jedru tekom celega leta.
PREDMET JAVNEGA RAZPISA: Občina Kamnik bo v skladu z Odlokom o Proračunu Občine Kamnik za leto 2017 sofinancirala galerijsko in rokodelsko dejavnost v starem mestnem jedru, in sicer na območju od križišča Glavnega trga s Prečno ulico do križišča Prečne s Tomšičevo ulico ter vzdolžno preko Šutne do križišča s Šolsko ulico.

CILJI JAVNEGA RAZPISA: Cilj javnega razpisa je spodbuditi ustvarjalce s področja galerijske in rokodelske dejavnosti k aktivnostim v starem mestnem jedru tekom celega leta ter s tem hkrati prispevati k razvoju kulture v občini Kamnik ter oživitvi starega mestnega jedra.

KDO SE LAHKO PRIJAVI: Na razpisu lahko sodelujejo nevladne kulturne organizacije (pravne osebe, ki so ustanovljene kot društva, zasebni zavodi, ustanove in druge nevladne organizacije in so registrirane za opravljanje kulturno-umetniških dejavnosti), ki izpolnjujejo splošne in posebne pogoje za sodelovanje na razpisu.

MERILA OZIROMA KRITERIJI ZA VREDNOTENJE PRIJAVLJENIH PROGRAMOV (DEJAVNOSTI)
Občina Kamnik bo prijavljene programe dejavnosti prijaviteljev ovrednotila s pomočjo naslednjih meril in kriterijev:
– javna dostopnost prijavljenega programa dejavnosti (načrt dogodkov, načrt odpiralnega časa prostorov ipd.) (do 50 točk);
– vsebine in kakovosti prijavljenega programa dejavnosti (do 30 točk);
– reference prijavitelja (do 10 točk);
– načrt promocije (do 10 točk).

OKVIRNA VREDNOST RAZPOLOŽLJIVIH SREDSTEV
Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev za leto 2017 znaša 20.000,00 €.

Sredstva se največ do polovice, t.j. 10.000 € namenijo za spodbujanje galerijske dejavnosti in največ do polovice, t.j. 10.000 € za spodbujanje rokodelske dejavnosti.

RAZPISNI ROK IN OBDOBJE ZA PORABO DODELJENIH SREDSTEV
Razpis se začne 17. 5. 2017 in se zaključi 19. 6. 2017. Dodeljena proračunska sredstva morajo biti porabljena v proračunskem letu 2017, skladno z razpisnimi pogoji in pogodbo.

Povezave do razpisne dokumentacije:

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve