Naslovnica / Napovedi in obvestila / Javni razpis za sofinanciranje počitniškega varstva otrok v letu 2018

Javni razpis za sofinanciranje počitniškega varstva otrok v letu 2018

Občina Kamnik je objavila Javni razpis za sofinanciranje počitniškega varstva otrok v letu 2018. Rok za prijavo je zelo kratek, in sicer do 9. 3. 2018, iz besedila razpisa pa je razvidno, da na Občini Kamnik očitno premorejo tudi vsaj nekaj vedeževalskih sposobnosti, saj že pred potekom razpisa vedo, da bodo pogodbi o sofinanciranju podpisali z dvema izvajalcema, kajti v razpisu je navedeno: “Z izbranima izvajalcema bo župan Občine Kamnik za leto 2018 sklenil pogodbe o sofinanciranju, v katerih bodo podrobneje urejene medsebojne pravice in obveznosti.”

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje počitniškega varstva otrok za med 26. 6. 2018 do 31. 8. 2018, pretežno za otroke prve triade osnovnih šol, za učence 4. in 5. razredov ter za otroke s posebnimi potrebami v občini Kamnik v predvideni višini do 6.000 €.

Cilj javnega razpisa je otrokom na območju občine Kamnik omogočiti kakovostno, ustvarjalno in aktivno preživljanje prostega časa, jih spodbujati k raziskovalnemu delu in ustvarjalnosti v času šolskih počitnic.

Pogoji: Na razpis se lahko prijavijo izvajalci, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

 • vlagatelji so fizične ali pravne osebe, društva, zveze in druge organizacije, ki organizirajo poletne počitniške aktivnosti v občini Kamnik;
 • imajo sedež v občini Kamnik in delujejo najmanj 3 leta;
 • vlagatelji morajo zagotoviti, da nihče od sodelujočih pri izvedbi počitniškega varstva ni evidentiran v kazenski evidenci kot pravnomočno obsojena oseba zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivosti, za kar predložijo izjavo;
 • imajo izkušnje z izvedbo počitniškega varstva vsaj 3 leta;
 • imajo jasno izdelano finančno konstrukcijo;
 • ponujajo program, ki je cenovno dostopen za starše (največ 8€/dnevno na otroka, kar mora biti razvidno iz specifikacije cene storitve);
 • bodo izvajali dejavnost varstva vsak delovni dan najmanj od 7.00 do 16.00 ure;
 • imajo jasno izdelan program varstva, ki vključuje raznovrstne športne, kulturne in druge animacijske dejavnosti ter prehrano;
 • vlagatelji niso upravičeni kandidirati na javnem razpisu s tistimi programi, ki so že financirani iz proračuna Občine Kamnik;
 • prijavljeni izvajalci ne morejo prenesti izvajanja programa na druge fizične ali pravne osebe.

Rok za prijavo: Vloga za sofinanciranje z vsemi potrebnimi dokazili oziroma izjavami, s katerimi vlagatelj dokazuje izpolnjevanje zahtevanih pogojev, mora biti predložena najkasneje do 9. 3. 2018 do 10.00 ure v vložišče Občine Kamnik.

Obravnava vlog ter obvestil o izboru: Odpiranje in vrednotenje vlog bo opravila komisija, ki jo imenuje župan. Komisija bo na podlagi prejetih vlog pripravila predlog za sofinanciranje.

Na podlagi predloga komisije bo na prvi stopnji odločila občinska uprava.

Z izbranima izvajalcema bo župan Občine Kamnik za leto 2018 sklenil pogodbe o sofinanciranju, v katerih bodo podrobneje urejene medsebojne pravice in obveznosti.

Izbrana vlagatelja (izvajalca) sta dolžna najpozneje v osmih (8) dneh po prejemu pogodbe v podpis naročniku vrniti podpisano pogodbo, sicer naročnik lahko sklepa, da izvajalec od podpisa pogodbe odstopa. Pogodba je sklenjena, ko jo podpišeta obe pogodbeni stranki.

Povezavi:

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Shrani nastavitve