Naslovnica / Pavliha / Kaj je Chuck Norris delal v Titanu?

Kaj je Chuck Norris delal v Titanu?

Danes je Kamnik in širšo okolico preplavilo vznemirjenje, ko se je izvedelo, da se je v Titanu ponovno zaposlil legendarni Chuck Norris.

Kot smo uspeli izvedeti, naj bi Chuck tokrat službo v kamniškem Titanu dobil preko ene izmed agencij za zaposlovanje, ki z verižnimi pogodbami zaposluje poceni delovno silo iz tujine.

Da se je Chuck Norris v Titanu zaposlil prav na dan 37. obletnice smrti Josipa Broza Tita, ni naključje. Kot dokazujejo neretuširani arhivski posnetki iz Titana, je bil Chuk v tamkajšnji proizvodnji, kot Titov sodelavec, zaposlen že okrog leta 1911, po Kamniku pa še vedno krožijo legende, da je normo redno presegal že pred malico, običajno do prvega odmora za čik in kavico z domačim šnopsom, ki naj bi si jo kuhal in pil kar iz livarskega kotla.

Chukovo zgodnje bivanje v Kamniku tudi pojasnjuje, zakaj na mestu, kjer je zdaj kavarniški vrt, ni več telovadnice, na katero spominja zgolj še spominska plošča. Chuck naj bi namreč že v tistih časih tako intenzivno telovadil, da so razpokali zidovi in so morali telovadnico podreti, nekateri Kamničani pa mu pripisujejo celo, da je zaradi njegovega intenzivnega plavanja, potem ko je z golimi rokami ujel mamuta in si ga privoščil na pikniku ob Nevljici, odteklo tudi nekdanje kamniško jezero, česar pa z arheološkimi najdbami žal še ni mogoče dokazati.

Tito in Chuck sta bila sodelavca.

Zaradi strogega in poostrenega varovanja, Chuck je namreč varoval varnostnike, podatka o tem kaj točno je Chuck v Titanu danes delal, sicer nimamo, znano nam je le to, da je v polurnem odmoru za malico popil kavico v Kavarni, oplel in pokosil Arboretum, prehodil 24 ur Primoža, mimogrede skočil še na Veliko planino ter si privoščil kosilo v hotelu Šimnovec, nazaj grede pa se oglasil še v Verigi po neko stvar, ki jo je že dlje časa zaman iskal v vseh ameriških trgovinah.

Ali bomo Chucka odslej v Kamniku redno videvali oz. ali bo na šiht v Titan prišel tudi jutri, pa najbrž zavisi od tega, če so bili Titanovi majstri zadovoljni z njegovim današnjim delom. Če ga ne bo več, potem najbrž ni naredil norme.

Naj pa še dodamo, da vlada v najvišjih političnih krogih držav nekdanje Jugoslavije cela panika, saj se je razširila informacija, da je Chuck že prevzel vodenje titanovega sindikata, kar utegne pripeljati do tega, da mu bo potrebno, že 25. maja letos, v Beograd nesti štafeto mladosti.