Naslovnica / NOVICE / Kamničani ne damo urgence: Več kot 560 podpisov peticije v enem dnevu

Kamničani ne damo urgence: Več kot 560 podpisov peticije v enem dnevu

Peticijo proti ukinitvi izvajanja nujne medicinske pomoči v Kamniku, ki jo je moč od včeraj podpisati v avli Občine Kamnik ter na recepciji Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik, je med prebivalci Občine Kamnik naletela na zelo velik odziv, saj je peticijo od včeraj, ko so se podpisi začeli zbirati, podpisalo že več kot 560 občanov.

peticija-podpisi1Do 14. ure je peticijo na podpisnem mestu v avli Občine Kamnik podpisalo že 357 občanov, občinski vratar pa nam je zaupal, da občani v velikem številu na občino danes prihajajo izključno z namenom, da podpišejo peticijo.

Na podpisnem mestu pri recepciji ZD Kamnik je bilo danes, do 14:30, zbranih že 216 podpisov, tudi v zdravstvenem domu pa je bilo opaziti, da občani vseh starosti prihajajo podpisovat peticijo. Zanimiv je bil naključno ujet komentar dijakov višjega letnika, ki so prišli podpisat peticijo, saj je eden izmed njih dejal: »Zaenkrat smo svojo nalogo opravili. Upam, da bo zaleglo.«, kar kaže na to, da se tudi mladi zelo dobro zavedajo, kako zelo pomembno je, da se nujna medicinska pomoč v Kamniku ohrani.

Svoj podpis podpore k peticiji lahko, če ga še niste, na omenjenih podpisnih mestih, prispevate vse do konca meseca februarja.