Naslovnica / NOVICE / Kamnik pod Alpami je postal Safari

Kamnik pod Alpami je postal Safari

Včeraj so čez stari del Kamnika udrihali basi, mladina se je drla na ves glas, kakšen starejši občan je ob mimohodu zavil z očmi in dejstvo je, da so obiskovalci včerajšnjega odra v mestu neznansko uživali.

Prvi so na oder stopili mladi Koala Voice, štiričlanska zasedba iz Kisovca, ki se je po zaslugi Kengurujevega soseda povzpela med najbolj znane slovenske skupine na novi sceni.

Množica je mlade Koale nagradila z žvižganjem in aplavzom vendar je velika večina čakala “kralje” kamniške glasbe, mladeniče, katere danes pozna vsa Slovenija.

Matter v svoji pesmi pravijo “Dol na Duplici, safari safari” in včerajšnji pogled na zbrano množico bi morda teorijo, da je cela Duplica v centru, tudi potrdil. Zadnji koncert letošnjega leta je privabil ljudi ne le iz bližnje okolice temveč tudi z Maribora, Krškega in še kje.

Včerajšnja koncerta sta zbrane prav zares spravila v evforično stanje, kjer se je kričalo, pelo, prerivalo in plesalo, danes zvečer pa vas bodo čakali kamniški stari mački Arche, pred njimi pa nastopili mlajši Sundrops.