Naslovnica / ŠPORT / Kamniška rekreativna liga ulične košarke 3×3

Kamniška rekreativna liga ulične košarke 3×3

Igrišča Pod skalco bodo to poletje zaživela v polnem sijaju. Rekreativni ligi v odbojki na mivki se premierno pridružuje tudi liga ulične košarke 3 na 3 za rekreativne igralce.

Priložnost za dokazovanje bodo dobile tako ženske kot moške ekipe, edini pogoj za sodelovanje pa je, da igralci niso registrirani pri Košarkarski zvezi Slovenije. Liga se bo pričela v juniju in trajala do septembra. Rok za prijavo trojk je ponedeljek, 28. maj. Dan za tem bo objavljen razpored tekmovanja, prvi dvoboji pa se bodo predvidoma pričeli v nedeljo, 3. junija.

Organizator tekmovanja je Odbojkarski klub Kamnik. Tekme se bodo odvijale na enem manjšem, a urejenem igrišču, ki je kot nalašč za igranje košarke 3 na 3. Ob igrišču je sodobna klubska hišica, kjer so za igralce pripravljene garderobe in tuši, osvežitev pa bodo tekmovalci in navijači lahko poiskali v klubskem lokalu.

V priponkah najdete ligaški pravilnik in prijavnico. Za vse dodatne informacije in morebitna vprašanja sta na voljo številka 064 176 600 (Matjaž) in e-poštni naslov ligamivka.kamnik@gmail.com.

Zberi ekipo in zmagaj!

Povezavi