Naslovnica / NOVICE / Kamniški bazen je že odprt

Kamniški bazen je že odprt

S kratko otvoritveno slovesnostjo je bil ob 13. uri ponovno odprt prenovljeni kamniški bazen,  s tem pa odprta tudi kamniška kopalna sezona.

Odprtje kamniškega mestnega bazena Pod Skalco, na bazen, razen tistih, ki so povečini sodelovali pri njegovi prenovi, še ni privabilo prav velikega števila prvih kopalcev, ki so se morda ustrašili neobetavne vremenske napovedi, zagotovo pa bo obisk toliko večji v prihodnjih dneh. Nenazadnje tudi zaradi tega, ker kamniški bazen že vrsto let zapored slovi kot eden najčistejših in najbolje urejenih, z nedavno obnovo, tekom katere je bila zamenjana tudi bazenska školjka, pa bo zagotovo še lažje obdržal svoj sloves in raven storitev, ki jih nudi.

Bazen je, kot zadnje tovrstno dejanje svojega županovanja, odprl župan Marjan Šarec, ki se je ob tem dejal, da bi bilo ob manj zakomplicirani zakonodaji, bržkone postoriti še več, se zahvalil svojim sodelavcem, ki so sodelovali pri projektu menjave školjke ter delu občine v času njegovega županovanja, obenem pa vsem občanom in občankam ter koristnikom bazena zaželel prijetno poletno sezono in počitnice.

 

Ob koncu županovega govora so se v vodo pognali plavalci in plavalke Plavalnega kluba Kamnik, prireditev, ki sta joj z glasbenim nastopom popestrila tudi mlada glasbenika, učenca Glasbene šole Kamnik, pa se nadaljuje ob zvokih glasbene skupine Mali oglasi.

X