Naslovnica / Črna kronika / Med policijsko stavko župniku ukradli čevlje
Simbolična fotografija

Med policijsko stavko župniku ukradli čevlje

Kljub stavki kamniški policisti še naprej vestno in temeljito opravljajo svoje delo. V preteklem tednu so obravnavali nov vlom v stanovanjsko hišo, par prometnih nesreč. Obravnavali so tudi nasilneža, ki je udaril uslužbenko v eni izmed kamniških pisarn, ker se ni strinjal z izdanim računom, župnika iz Stranj, pa utegne zebsti v noge, saj so mu nepridipravi ukradli čevlje.

policisti pp kamnik

Del stavkajočih policistov policijske postaje Kamnik, ki so tudi sindikat, vendar kljub temu še vedno opravljajo svoje naloge.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 16.11. do 22.11.2015)

 

DELOVNA NESREČA V MOSTAH
16.11.2015  – Policisti PP Kamnik so v Mostah pri Komendi obravnavali delovno nesrečo, kjer si je delavec pri izkopu ob razširitvi križišča poškodoval roko. Do hujših poškodb k sreči ni prišlo.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KAMNIKU
17.11.2015  – Policisti PP Kamnik so bili poslani na vlom v stanovanjsko hišo na območju Kamnika. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat še neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo skozi vrata, nato pa iz notranjosti odtujil več kosov zlatnine. Nastala materialna škoda znaša cca. 3.000 eurov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
18.11.2015 – Patrulja PP Kamnik je bila poslana v pisarno podjetja v Kamniku, kjer je storilec uslužbenko udaril zaradi nestrinjanja z izdanim računom. Na kraj je bilo tudi poklicano reševalno vozilo ZD Kamnik. Prijaviteljica k sreči ni bila huje poškodovana. Policisti bodo zoper storilca ustrezno ukrepali.

PIJAN OBLEŽAL PRED LOKALOM
18.11.2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani pred lokal v Kamniku, kjer je zaradi prekomerne opitosti pred lokalom obležal mlajši moški. Na kraj je bilo poklicano reševalno vozilo ZD Kamnik, katero je opitega moškega odpeljalo v UBKC v Ljubljani, zoper njega pa sledi plačilni nalog zaradi kršenja javnega reda in miru.

TATVINA KOLESA NA LJUBLJANSKI CESTI
19.11.2015 – Na policijski postaji Kamnik se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino kolesa. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec v času med 13.30 in 13.40 izpred st. bloka na Ljubljanski cesti odtujil starejše moško treking kolo, znamke Dakota, modre barve, z rdečimi platišči. nastala je mat. škoda za okoli 100 EUR. Sledi kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA PRI QLANDIJI
19.11.2015 – Patrulja PP Kamnik je v krožnem križišču pri nakupovalnem centru Qlandia obravnavala prometno nesrečo, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti enega izmed udeležencev prišlo do trčenja med dvema voziloma. Nastala materialna škoda za cca. 4.000 eurov, povzročitelju je bila izdana globa, do telesnih poškodb pa k sreči ni prišlo.

VLOMILEC STRANJSKEMU ŽUPNIKU ODNESEL ČEVLJE
20.11.2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v župnišče v Stranjah, kjer je neznani storilec vlomil v prostore, nato pa s kraja zbežal in s seboj, k sreči, odnesel le par obuval. Materialna škoda znaša cca. 400 eurov. Sledi kazensko ovadba na tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI V KAMNIKU
21.11.2015 – Policisti PP Kamnik so prometno nesrečo na Ljubljanski cesti v Kamniku, kjer je ‘prišlo to trčenja med dvema voziloma. Pred prihodom policistov na kraj sta se udeleženca že sama dogovorila in nista potrebovala obravnave policistov.

DIMNIŠKI POŽAR V OŠEVKU
22.11.2015 – Policisti so bili poslani v Oševek, kjer je prišlo do dimniškega požara. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so se v dimniku v stanovanjski hiši vžgale saje. Na kraju so gasilci preventivno pregledali dimnik in okolico. Materialna škoda ni nastala.