Naslovnica / NOVICE / Kamniški skok v novo leto 2019

Kamniški skok v novo leto 2019

S prvim novoletnim nagovorom novega, še povsem svežega župana Mateja Slaparja ter skupnim odštevanjem sekund starega leta na Glavnem trgu, ki so ga tudi tokrat množično preplavili novoletno razpoloženi Kamničani in Kamničanke, smo v novo, upamo, da kar se da uspešno, ustvarjalno, predvsem pa zdravo in zadovoljno leto 2019, vstopili tudi v Kamniku.

Bolj ko se je bližala polnoč, bolj se je kamniški Glavni trg, na katerem so vesele silvestrske viže godli člani zasedbe Joker, polnil, nanj pa so se iz vseh strani zgrinjale večje ali manjše skupine dobro razpoloženih občank in občanov, ki so se, kot je v Kamniku v navadi nekako zadnji dve desetletji, prišli posloviti od starega ter pozdravit oz. pričakat novo leto.

Letošnje silvestrovanje je bilo vsaj nekoliko posebno tudi zaradi tega, ker je zbrano množico prvič v svoji županski karieri nagovoril sveže pečeni župan Matej Slapar, ki je vsem skupaj zaželel srečno novo leto, nato pa skupaj z množico odštel zadnje sekunde starega leta, ko je s prihodom novega nastopil čas za izmenjevanje poljubov, objemov in lepih želja ter seveda tudi za veselo nazdravljanje s penino.

Srečno 2019!