Naslovnica / Pavliha / Kdo tam poje 2

Kdo tam poje 2

V prihodnjih dneh bo, zaradi snemanja filma Ko to tam opeva 2, občasno moten promet na magistralnih kolovozih: Oševek-Tučna-Briše, Stahovica-Kregarjevo, Spodnje Stranje – Stolnik in še nekaterih podobnih kolovoznih cestah v občini ter državi.

Nadaljevanje filmske zgodbe, v bogati, še bolj živopisni igralski zasedbi, se bo v jesenskih mesecih iz srbskih ravnic preselila na sončno stran Alp, namesto legendarnega avtobusnega prevoznika Krstić i sin, ki je tragično preminul v bombnem napadu, pa bosta tokrat za volan avtobusa, ki je že pripravljen, prijela Serpentinšek in sin.

Tragikomedija z bogato in živopisno igralsko zasedbo, v kateri zagotovo ne bo manjkalo sočnih dialogov, preluknjanih gum, polomljenih amortizerjev, mišk, žiletke brusečih pevskih vložkov, moralnih naukov ter burleskno komičnih zapletov, bo premiero doživela 22. oktobra 2017.

Če boste spektakel, kljub številnim plakatom, ki bodo vabili na premiero, morda zamudili, pa boste koncentriranemu povzetku dramatične zgodbe, ki se že odvija, prisostvovali 12. novembra 2017, nato pa, ne glede na razplet avtentične srhljivke, uživali v petletni vožnji na slepo.

Plačilo za ogled filma, četudi si ga ne boste hoteli ogledati, je obvezen. Vstopnice vam bo poslala Davčna uprava RS.

Vozi, Miško!