Naslovnica / Črna kronika / Klovni, tatovi in vinjeni vozniki

Klovni, tatovi in vinjeni vozniki

Kljub številnim prijavam in intervencijam povezanih s strašljivimi klovni, policisti le-teh v minulem še niso uspeli izslediti. So pa uspeli uloviti nekaj vinjenih voznikov ter zaseči tudi nekaj heroina.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 17.10. do 23.10.2016)

PROMETNA NESREČA NA KRANJSKEM RAKU
17.10.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na Kranjski Rak, kjer je prišlo do prometne nesreče. Na kraju so policisti ugotovili, da sta se udeleženca že sama dogovorila o prometni nesreči. Nista se poškodovala, nastala pa je manjša materialna škoda, zato so jima policisti izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

TATVINA DENARNICE V TRGOVINI HOFER
18.10.2016 – Policijska postaja Kamnik je bila obveščena, da je v trgovini Hofer prišlo do tatvine denarnice. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec oškodovanki z žepa jakne odtujil denarnico z dokumenti in gotovino, ter jo s tem oškodoval za okoli 100 evrov.

KLOVN NA IGRIŠČU IGRAL NOGOMET
18.10.2016 – Na PP se je zglasila mladoletnik s svojo mamo in povedal, da je na igrišču v bližini osnovne šole v Kamniku opazil osebo, katera je bila oblečena v klovna in je na igrišču igrala nogomet v roki pa je držala lesen kol. Vse skupaj se je dogajalo nekaj ur pred najavo. Policisti so pregledali kraj in okolico vendar klovna niso izsledili.

ZLORABA BANČNE KARTICE
19.10.2016 – Na Policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in povedal, da mu je bilo na neznan način z bančne kartice odtujen denar. Z razgovorom je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec zlorabil bančno kartico oškodovanca in z njo plačal storitev na socialnem omrežju Facebook v vrednosti 1281,49€. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

ILEGALNI PREBEŽNIK V TOVORNEM VOZILU
19.10.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani do parkiranega tovornjaka v okolici Kamnika, v katerem se nahajajo ilegalni prebežniki. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se v tovornem delu parkiranega tovornjaka nahajal ilegalni prebežnik Bangladeša, kateri se je neznano kje na poti s hrvaške vozniku skril v tovorni del. Postopek z njim so prevzeli policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe.

KLOVN NA ULICI V KAMNIKU
19.10.2016 – Policisti so bili napoteni na ulico v Kamniku, kjer naj bi bil klovn s sekiro. Pregledana je bila okolica vendar klovn ni bil izsleden. Opravljen je bil razgovor z očividci in njihovimi starši, kateri pa so povedali, da je bila neznana oseba napravljena v klovna, poleg pa je imel skrinjo, ki je predvajala umirjeno glasbo za otroke.

TATVINA DELOV Z PARKIRANEGA VOZILA
20.10.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na parkirišče v Kamniku, kjer so oškodovanki odtujili prednja žarometa z parkiranega vozila in razbili steklo na voznikovih vratih. S tem so jo oškodovali za cca. 1.500 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

VINJEN VOZNIK BREZ VELJAVNEGA VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
20.10.2016 – Policisti PP Kamnik so imeli v cestnem prometu postopek z voznikom, kateri je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola, prav tako pa je bilo v postopku ugotovljeno, da vozilo vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo. Policisti bodo na sodišče podali obdolžilni predlog.

VINJENA VOZNIKA
20.10.2016 – Policisti so imeli v postopku 51 letnega voznika osebnega vozila, za katerega so med postopkom posumili, da vozi pod vplivom alkohola. Po opravljenem preiskusu alkoholiziranosti je bilo ugotovljeno, da vozi pod vplivom alkohola, napiha 1.00 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

Prav tako so imeli v postopku 64 letnega voznika osebnega vozila, za katerega so med postopkom posumili, da vozi pod vplivom alkohola. Po opravljenem preiskusu alkoholiziranosti je bilo ugotovljeno, da vozi pod vplivom alkohola, napiha 1.15 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

ZASEG PREPOVEDANE SUBSTANCE
21.10.2016 – Policisti so imeli v postopku mlajšega občana, kateremu je bila zasežena neznana rjava grudasta snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo heroin. Snov bo poslala v analizo in po ugotovitvah analize policisti zoper občana ustrezno ukrepajo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V OKOLICI KAMNIKA
21.10.2016 – Policisti PP Kamnik so v Volčjem Potoku obravnavali prometno nesrečo, kjer je neznani voznik neznanega vozila pri srečevanju trčil v levo stransko ogledalo oškodovančevega vozila in z kraja odpeljal brez da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Nastala je materialna škoda, policisti zbirajo obvestila in ustrezno ukrepajo.

KLOVN NA ULICI V KAMNIKU
21.10.2016 – Policisti so bili napoteni na ulico v Kamniku, kjer naj bi bil klovn s sekiro. Pregledana je bila okolica vendar klovn ni bil izsleden. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, saj je bila prijava podana 2 uri po pojavu klovna.

POJAV KLOVNOV PRED MERCATOR CENTROM
22.10.2016 – OKC je policiste PP Kamnik po najavi občana poslal pred Mercator center kje se nahajata dva klovna, ki trobita s hupo. Prijavitelj pove, da sta se skrila nekam v grmovje.Ob prihodu patrulje na kraj je bilo ugotovljeno, da sta bila oblečena v črno z masko na glavi in pri tem hupala z hupo. Klovna sta kmalu po hupanju zbežala s kraja. Pregledana je bila lokacija in dvorišče, osebi – klovna – nista bila izsledena. Prav tako so policisti pregledali vse bližnje ulice, v cilju izsleditve, vendar jih niso izsledili.

PREPIR ZARADI PLAČEVANJA STROŠKOV
23.10.2016 – Policisti so bili poslani do stanovanjske hiše v okolici Kamnika, kjer je prišlo do spora med stanovalci zaradi neplačevanja stroškov, pri tem pa je med njimi prišlo do prerivanja. Policisti so na kraju izdali globo za kršitev javnega reda in miru.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve