Julij 2018

ned22Jul15:00ned17:00Humanitarni trening za socialno ogroženo družino15:00 - 17:00 Centralni park SWK, Perovo ob Titanovi brvi

Čas

(Nedelja) 15:00 - 17:00

Lokacija

Centralni park SWK, Perovo ob Titanovi brvi

Podrobnosti

HUMANITARNI STREET WORKOUT TRENING ZA MAMICO S ŠTIRIMI OTROKI

Street Workout Kamnik bodo tudi letos, v soorganizaciji s Street Workout Hrastnik, Jan Simon Street Calisthenics iz Ljubljane ter podporniki in vsemi street workout navdušenci, pripravili humanitarni trening, na katerem bodo zbirali hrano za socialno ogroženo družino iz okolice Litije, in sicer mamico s štirimi otroki.

Trening bo odprte narave tudi za vse tiste, ki se še niso poizkusili v tovrstni vadbi.

Vsak naj s seboj prinese po tri ali več izdelkov hrane z daljšim rokom uporabe, kot so denimo: testenine, riž, mleko, olje, konzervirana hrana, otroška hrana, čokolešnik, toaletne potrebščine, prašek za perilo, mehčalec, mila, geli, plenice (številka 5 ali 5+) ter druge jestvine in potrebščine, ki bi koristile socialno ogroženi družini s štirimi otroki.

Vso zbrano hrano bodo ulični telovadci po končanem dogodku direktno dostavili družini in jim s tem omogočili bolj kvalitetno življenje.

STOPIMO SKUPAJ IN POMAGAJMO S SRCEM

Več nas bo, bolj veselo bo in tako bomo lahko skupaj zbrali več hrane, zato vas prosimo, vzemite si čas in pridite na dogodek, kjer vam bomo še enkrat dokazali, da gresta šport in humanitarnost odlično skupaj.

Povabite svoje prijatelje, partnerje, družino in vse ostale, ki bi radi spoznali tudi nov način vadbe, ter bi radi pomagali družini v stiski.

KDAJ: nedelja, 22.7.2018 od 15. ure do 20. ure
KJE: 1240 Kamnik, Centrali park SWK, Perovo ob Titanovi brvi

Vsem, ki imate dobro srce in boste prišli podpret dogodek, se vam že vnaprej srčno zahvaljujemo in smo vam iskreno hvaležni za to pomoč. Dobrodošli vsi ljudje dobre volje in dobrega srca.

Organizator

Street Workout Kamnik