Naslovnica / Dogodek / Mesto mladih 2015

Mesto mladih 2015

30.5. se bo od 15h dalje na Usnjarski cesti 9 v Kamniku ponovno odvilo Mesto mladih – dogodek, namenjen predstavitvi Kamniških mladinskih organizacij ter neformalnih skupin.

Bistvo dogodka so dejavnosti, katere obiskovalci ne le opazujejo, temveč v njih aktivno sodelujejo. Tako si boste lahko izdelali izdelke iz lesa, gline, preizkusili v slackline, skate in cirkuškem kolesu, delavnici cocktailov, udeležili photoshootinga, ogledali razstavo mode, tradicionalno filcanje, kleklanje, polstenje ter tradicionalno bosansko nošo, na kraju bo tržnica mladih ustvarjalk in še mnodo drugih aktivnosti, ki bodo poskrbele za izkoriščeno sobotno popoldne. Po šesti uri pa se bodo zvrstivi še koncerti studia Mrtvak, skupine Hulahoop in skupine Kalaia.

mm14

Kraj dogodka, kompleks Alprem, je bil izbran zaradi skupnosti, ki se je tam ustvarila v zadnjih letih in zajema dobršnji del samoiniciativne kamniške mladine. Tekom dneva bodo za vas na voljo tudi vodeni ogledi celotnega kompleksa ter dejavnosti, ki se dogajajo v posameznih prostorih.

Dogodek je za vse brezplačen zbirali pa bomo prostovoljne prispevke za zavod Alprem, ki je v nastajanju in bo deloval kot povezovalni element kompleksa.

mesto mladih