Naslovnica / Dogodek / Pot v Tadam

Pot v Tadam

…zaslišiš marširanje. Ko se obrneš proti zvoku, pred sabo zagledaš tri odločne popotnike.

Bolj ko se približujejo bolj opaziš, da so njihova oblačila raztrgana, da jim prah mrši lase in odločnost na njihovih obrazih. Za njimi ja dolgo in nevarno popotovanje, popotovanje, ki jih vodi do obljubljenega cilja označenega na zemljevid.

O cilju ne vedo veliko, vedo le, da se imenuje »TADAM«!

V ulični pustolovščini »Pot v Tadam« trije igralci s tremi predmeti na enem mestu uprizarjajo divjo popotniško avanturo – pustolovščino, ki jih vodi preko gora, čez pečine, skozi tornado in po neukrotljivih slapovih. Z veščinami manipulacije predmetov na ulici gradijo letala in ladje ter preko pantomime ustvarjajo travnata obzorja, reke in celo bruhajoči vulkan, ki mu morajo junaki ubežati, če želijo svoje popotovanje tudi preživeti. »Pot v Tadam« je razburljiva ulična pustolovščina, nepričakovana ljubezenska zgodba in metafora za nekaj, kar iščemo vsi … boljši nov dan.

Oder v mestu bo pod streho in ogrevan, zato vreme in mraz ne bosta ovira za izvedbo programa, obiskovalci pa boste uživali v otroških predstavah, koncertih, glasbenih in tudi humorističnih nastopih.