Naslovnica / Dogodek / Tržni dan Okusi Kamnika

Tržni dan Okusi Kamnika

trznicaZdrava, domača in lokalno pridelana hrana je  grajena  na tradiciji in znanjih, ki se prenašajo z roda v rod. In prav to boste lahko začutili in okusili na tržnici Okusi Kamnika – Podeželje in Eko, ki bo zadnjo soboto v najbolj cvetočem mesecu od 8. do 13. ure na  Glavnem  trgu v Kamniku zopet razvajala in ponujala domače dobrote lokalnih pridelovalcev kakovostne hrane.

Tokrat bo tržnica »češnjevo« obarvana. Je že tako, da so prav briške češnje najbolj okusne, zato smo v goste povabili Sadjarstvo Jakončič z Brd, ki vas bo na eni od stojnic razvajalo z ljubkimi, rdečimi,  malimi sadeži na pecljih. Seveda na tržnici ne bo manjkala tudi stojnica z kvalitetnimi sadikami zelenjave in začimb, saj v Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik želimo, da bi bila samooskrba v občini bolj prisotna.  Poleg običajne lokalne  tržne ponudbe bodo svoj pečat pridodali tudi k plesalci Folklorne skupine Kamnik.

Ja, ne preostane vam nič drugega, kot da se v soboto, 30. maja, predate lokalno pridelani hrani in občutite radoživo, veselo druženje na Glavnem trgu.