Naslovnica / Napovedi in obvestila / Koncert Rok Ferengja in Rok’n’Band

Koncert Rok Ferengja in Rok’n’Band

Vabimo vas na koncert, posvečen osebni zgodbi Roka Ferengje Poslušali bomo večne melodije 50-ih in 60-ih let ter uspešnice skupine Rok’n’Band, ki bo 6. aprila 2019, ob 20h v Domu kulture Kamnik

Karizmatični Rok Ferengja, poznan kot pevec dolgoletno uspešne skupine Rok’n’Band, bo v posebnem programu predstavil opus pesmi, iz katerih črpa svojo glasbeno ustvarjalnost.

To so večne melodije 50-ih in 60-ih let prejšnjega stoletja, znanih izvajalcev kot so Frank Sinatra, Paul Anka, Elvis Presley in drugi. Prav te melodije so navdihnile njegove že ponarodele pesmi Jagode in čokolada, Nika, Vedno bom le tebe ljubil, Ostani še minuto, …

Tokrat bo Rok nastopil s posebno glasbeno ekipo iz Zagreba in Ljubljane, s tremi *ženskimi spremljevalnimi vokali in posebnim gostom, saksofonistom, aranžerjem in dirigentom Big Banda RTV Slovenija, Tadejem Tomšičem.

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, , TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.siwww.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si.