Naslovnica / NOVICE / Koristna informacija za vse uporabnike Facebooka

Koristna informacija za vse uporabnike Facebooka

Včasih kdo izmed bralcev portala kamnik.info, ki naše objave spremlja predvsem prek socialnega omrežja Facebook potoži, da je nehote spregledal katerega izmed zanimivih objavljenih prispevkov. Obstaja preprosta rešitev, saj lahko že z enim klikom omogočite, da se vam nove objave takoj in redno prikazujejo tudi na vašem zidu.

Najbrž ste že sami zaznali, da Facebook že lep čas ne prikazuje vseh objav, ampak jih izbira in prikazuje povsem po svoje. Nemalokrat se zgodi, da se vam objave vaših FB prijateljev sploh ne prikažejo med vašimi novicami, sploh pa ne takoj in redno. Zato se dostikrat zgodi, da katero izmed objav spregledate, ali pa jo zasledite šele, ko ni več aktualna.

Spričo tega, v pomoč vsem našim FB prijateljem, objavljamo kratka navodila za par klikov, s katerimi omogočite reden in sproten prikaz objav s spletnega profila urednika portala, kjer so objavljene povezave do vseh objavljenih novic in dogodkov na portalu www.kamnik.info.

Navodila za FB nastavitve

Ko ste prijavljeni v socialno omrežje Facebook pojdite na profil KamnikInfo Urednik Iztok Čebašek (s klikom na ime profila se vam odpre v novem oknu) in kliknite na gumb z napisom »Slediš«. (slika spodaj)

fb nastavitve1

Odprlo se vam bo manjše okence, kjer s klikom izberite možnost »Oglej si prvi«. (slika spodaj)

fb nastavitve
Z izbiro te možnosti si zagotovite, da se vam bodo objave na FB prikazovale redno in sproti ter ne šele takrat, ko bo objavo všečkal, ali delil, kak vaš prijatelj, ali pa morda sploh ne.

Enak postopek lahko izvedete tudi z vsemi ostalimi FB profili, katerih objave bi želeli redno in sprotno spremljati.

Upamo, da vam bo informacija koristila in da ne boste zamudili nobene objave, ki bi vas utegnila zanimati.