Naslovnica / ŠPORT / Košarkarski maraton: 787 minut košarke na Duplici

Košarkarski maraton: 787 minut košarke na Duplici

Košarkarska sezona se počasi zaključuje, vendar ne za prizadevne člane Košarkarskega kluba Kamnik, saj bodo v soboto, 18.6.2016, ponovno organizirali tradicionalni košarkarski maraton -787 minut igranja košarke.

S prireditvijo ohranjamo spomin na prvo omembo mesta Kamnik, ter vzdržujemo vsakoletno igranje košarke na igrišču na Duplici – Vili, kjer smo organizatorji že 13. leto zapored.

Tako bo igrišče za Vilo oživelo že ob 8. uri, ko bodo nastopile  prve ekipe. Letos se bodo med seboj pomerili igralci članske, mladinske in veteranske ekipe Calcit Basketball, nasproti pa jim bodo stali igralci okoliških ekip Sport Caffe in Duplica.

Prav tako pa bodo svoje košarkarsko znanje prikazale tudi mlajše selekcije našega kluba, ki bodo nastopale od 12. do 16 ure. Videli bomo selekcije U-11, U-13 in U15, ki se bodo pomerile med seboj.

Zanimivi boji pod koši bodo potekali skozi ves dan. Prav tako smo košarkarji K.K. Kamnik  poskrbeli, da gledalci ne bodo ne lačni in ne žejni. Poleg tega smo pripravili tudi srečelov z bogatimi nagradami.

Vsi ljubitelji košarke ste vljudno vabljeni, da se nam v soboto pridružite ob zanimivem košarkarskem dnevu.

Robert Prosen