Naslovnica / NOVICE / Kul petek za prijeten zaključek delovnega tedna in začetek vikenda

Kul petek za prijeten zaključek delovnega tedna in začetek vikenda

Sinoči je bilo v kamniškem parku Evropa pri železniški postaji, kjer se je odvil drugi letošnji kulinarični petek, ki so ga popestrili swingovski ritmi, znova prav luštno.

Za razliko od prejšnjega petka, ko se je začelo letošnje poletno druženje v parku Evropa in ko bi se namesto piva skorajda bolj prilegel čaj ali kuhano vino, je sinočnji večer postregel s prav prijetnim poletnim vzdušjem, ki je bilo kot nalašč za sproščeno druženje ob klepetu, hrani in pijači ter seveda tudi swingovsko plesno-glasbenih ritmih, ki so jih najbolj pogumni in plesno razpoloženi obiskovalci znali tudi s pridom izkoristiti.

K dobremu vzdušju so s svojo ponudbo pripomogli tudi ponudniki hrane in pijače, ki so na svojih stojnicah ponujali dovolj raznoliko izbiro, da je lahko vsak izmed prisotnih našel kaj primernega za pod zob in lajšanje žeje.

Na tokratnem kulinaričnem večeru so se z delom svoje ponudbe predstavile Mojčine dobrote, ki so obiskovalcem med drugim ponujale lokalno hrano, Tsnim restavracija z arabsko hrano in Mangoop Burger z značilnimi burgerji, za preganjanje poletne žeje pa so skrbeli kamniških pivovarji pivovarn Meninc, Barut in Lampelj ter ekipa Grajske terase s Starega gradu.

Za glasbeno podlago večera so tokrat poskrbeči člani zasedbe Swingwagon, ki so prav luštno godli in proti koncu večera na improvizirano travnato plesišče privabili tudi kar nekaj plesalcev, ki jim je bilo, tako kot tudi številnim drugim obiskovalcem simpatične prireditve, ob 23. uri kar nekoliko žal, da se je prav prijetno druženje in rajanje že za ključilo.

Ampak k sreči ne za dolgo, zgolj do prihodnjega petka, 6. julija 2018, ko bo v parku Evropa na vrsti tretji Kul(inarični) petek, ki ga bo z glasbo popestril EMŠO Blues Band.

Fotografije: Klemen Brumec in Kamnik.info

X